Halálhírét keltették Klaus Schwabnak

2024. április 19. 15:39

A Világgazdasági Fórum híres-hírhedt elnöke még nem halt meg.

2024. április 19. 15:39

Nyitókép: Getty Images/Greentech Festival

 

Az interneten olyan pletykák jelentek meg, hogy a Világgazdasági Fórum ügyvezető elnöke és alapítója, Klaus Schwab kórházba került, letartóztatták, és talán meg is halt – olvasható az Euronews.com-on.

A közösségi média felhasználói azt állították az X-en, hogy a Világgazdasági Fórum ügyvezető elnöke és alapítója, Klaus Schwab nemrég súlyos állapotban került kórházba. A felhasználók számos posztot láttak és osztottak meg, némelyikük az állítólagos állapotát egy futás utáni szívrohamhoz köti, míg mások odáig mennek, hogy azt állítják, talán meghalt. 

Egyik állítás sem igaz.

Úgy tűnik, az állítások szatirikus cikkekből származnak, mint például ez a Weekly Crier weboldalról. Az oldal nem közölt részleteket Schwab állítólagos kórházi kezeléséről, és nem hivatkozik semmilyen forrásra sem.

Közben a Világgazdasági Fórum is megerősítette, hogy Schwab teljesen egészséges.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­ ­­­d­ö­­g­­­ö­­s­­ ­l­­­á­n­­­y­­o­­­k­­­ ­­­v­­á­­r­­­n­a­­k­­­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
MaBaker
2024. április 20. 12:30
Kár
Patika
2024. április 20. 05:04
Halálhírét keltették Klaus Schwabnak A Világgazdasági Fórum híres-hírhedt elnöke még nem halt meg. K á r . (már kinézete alapján is megérdemelte)
Martell 2
2024. április 19. 23:47
Kár hogy nem halt meg, a sátánfajzat Soros is követhetné.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!