Blokád alá vette a brüsszeli rendőrség a békepárti, migrációellenes konferenciát (VIDEÓ)

2024. április 16. 14:34

A karhatalom már senkit nem enged be a rendezvényre, aki pedig elhagyja a helyszínt, nem térhet vissza.

2024. április 16. 14:34
null

Nyitókép: NatCon X-oldala

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, botrányba torkollott a brüsszeli békepárti és migrációellenes Nemzeti Konzervativizmus Konferencia, a NatCon. A brüsszeli polgármester utasítást adott, amire hivatkozva a rendőrség kérte a rendezvény lefújását. 

Ezzel szemben helyi tudósítónk videójában látható, hogy a NatCon továbbra is megy, csak több embert nem engednek be, illetve akik kimennek, többet már nem mehetnek vissza. 

A polgármester korábban az áram elvágásával is fenyegetőzőtt, csak hogy az esemény félbeszakadjon. 

 

Összesen 464 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­­ö­g­­ö­­s­ ­­­l­­­á­­n­y­­o­­­k­­ ­­v­­­á­­­r­­­n­­a­­­k­ ­­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
masikhozzaszolo
2024. április 17. 13:13
Inverz patkányfogó. Aki ismeri a történetet.
iimre
2024. április 16. 22:07
"Ez D-dúr és e-moll április 16. 15:06 Ha van itt egy harcra kész orbánista, aki most a jogaiban van megsértve, igazán elmesélhetné nekem, hogy a palesztinok miért nem tarthattak felvonulást a gázai népirtás ellen! " Itt van ni, ostoba trolladék: "A rendőrség azt írja, a Hamász terrorszervezet és Izrael között folyó fegyveres konfliktus kapcsán jelentett be gyűlést egy magánszemély november 22-ére, Budapest II. kerületében, aztán hozzáfűzték, hogy »a hasonló megmozdulások Európa és a világ számos városában erőszakba torkolltak a közelmúltban« . Így a rendőrség szerint a november 22-i gyűlés »Magyarországon is veszélyeztethetné a közrendet, a közbiztonságot és a jelenlévők testi épségét« , ezért úgy döntöttek, hogy a gyülekezési törvény alapján megtiltották a gyűlés megtartását." Olvasd el itt az első néhány linket: https://www.police.hu/kereses?q=kozrend+vedelmeben
Szuperszig
2024. április 16. 20:52
1958-ban még Belgium uralta a ma Kongói Demokratikus Köztársaság néven ismert országot. Az ásványkincsekben gazdag terület a sajátjánál nyolcvanszor nagyobb, így a gazdasági előnyök mellett a Nagy-Britannia és Franciaország árnyékában élő kis európai országnak presztízst is kölcsönzött a nemzetközi színpadon. Az Expo '58-ra ennek a fitogtatására szolgáló alkalomként tekintettek a belgák, beteljesítendő a Kongóval való szerintük különleges kapcsolatot. A párizsi Eiffel-toronyra válaszul épült Atomium lábánál nyolc hektáron hét pavilon mutatta be többek között a Kongó bányászatát, művészeteit, közlekedését és földművelését. A kiállítás e részének Kongorama volt a neve. Három hektárnyi trópusi kertjében kongói férfiak, nők és gyermekek voltak napi szinten kiállítva, „hagyományos” ruhákban, bambuszkerítés mögött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!