Ugyanaz a folyó, ugyanaz a lépés

2024. március 09. 07:36

Most még háború sem kellett, hogy a Nyugat mindent elveszítsen. Elveszítse önmagát. S így, mindent elveszítve ájuljon bele a háborúba.

2024. március 09. 07:36
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Diego Herrera Carcedo / Anadolu Agency / AFP

***

„Vegyenek egy nagy levegőt, és olvassák.

Egy hét szalagcímei a magyar sajtóból: Macron NATO-csapatokat küldene Ukrajnába, szakértők szerint ezzel belesodorná a NATO-t a háborúba. Macron kitart amellett, hogy nyugati katonák is mehetnének Ukrajnába, szerinte »stratégiai ugrásra« van szükség. Beláthatatlan következményei lehetnek a német–orosz lehallgatási botránynak. »Mocskos zsidó« felkiáltással ütöttek meg egy zsinagógából kilépő férfit Párizsban. Irgalmatlan botrány tört ki a Krím elleni támadás esélyeit latolgató német tisztek kiszivárgott beszélgetése miatt. Az oroszokat nagyon érdekelné, hogy a német tisztek miért tárgyaltak a krími híd felrobbantásáról. Lengyel védelmi miniszter: Rendkívül veszélyes a biztonsági helyzet Európában. Forrnak az indulatok Olaf Scholz háborús kijelentése után. Jobboldali politikust próbálnak elhallgattatni Olaszországban. Az orosz határon gyakorol a NATO: az északi területek lerohanására készülnek. Pattanásig feszült a német–francia viszony Ukrajna miatt. Székelyföldre vonul a román hadsereg. Orosz–ukrán háború: az igazság volt az első áldozat. Iszlamista indíttatású volt egy ortodox zsidó ellen elkövetett késelés Zürichben. Akcióban az olasz antifa: jobboldali politikust próbáltak elhallgattatni. A krími hidat felrobbantani nem kell félnetek jó lesz.

Nem, nem 1938 van, nem is 1939, de még csak nem is 1914. 2024 van. Tavasz. Március. És nem lesznek itthon a katonák, mire lehullanak a levelek. Hiszen még el sem mentek. Talán el sem mennek majd. Minek mennének? Meghalnak, mielőtt felcihelődnének. Meghalunk mindannyian.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­ö­g­­­ö­­s­­ ­­l­á­n­­­y­o­k­­­ ­v­­­á­­­r­n­a­k­­ ­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
pulsarito
2024. március 11. 13:42
Pelso J. "Eredményesen rettegtet téged a ner világháborúval." Nem is tudtam, hogy Macron is a NER része! Ugye ő mondta, hogy NATO katonákat kellene küldeni Ukrajnába az oroszok ellen!
o1gpedofil-2
2024. március 10. 14:57
. Az eseményre Orbán Flóra egy 600 ezres Gucci táskával a vállán érkezett, ahogy azt korábban a hvg.hu megírta. A megbeszélés után közös vacsora és koncert volt a program. A cigany janya is cigany. Tolvaj cigany!
Genusnextgen
2024. március 10. 09:04
auditorium 2024. március 10. 07:28 "Tegnap (márc.9-én) az ARD 3 perces TAGESSCHAUban arról kaptunk hirt, hogy évi egy milliárd (!) eurót fognak ezentúl a németek a polgáraik védelmére forditani." Mi ugyanennyit költöttünk csak lélegeztetőgépekre Buksika. Pedig nem vagyunk 85millióan;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!