Allah semmikor sem mondott olyat, hogy ölj ártatlanokat

2024. március 24. 10:07

Ezeket ki kell irtani, mint a pestises patkányokat.

2024. március 24. 10:07
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog Blog

„Ha sikerül, az első szó a részvété. Adjon a Jóisten csendességet a halottaknak, vigasztalja az itt maradtakat, a felfoghatatlan fájdalomba belerokkanó rokonokat és az egész orosz nemzetet.

A második szó a haragé. Felfoghatatlan és tűrhetetlen, ami történt. És biztos vagyok abban, hogy Allah és az ő prófétája soha, semmikor sem mondott olyat, hogy menj igazhitű, és ölj ártatlanokat, védteleneket, fegyverteleneket, közöttük asszonyokat és gyermekeket. Vagyis ezt nem a próféta szakállára, hanem a saját szakállukra követték el ezek a gyáva patkányok. Ezeket ki kell irtani. Igen, éppően úgy, mint a pestises patkányokat. Mindenhol, ahol élnek ezen a földön.

Harmadsorban pedig nézzék meg ezt a videót erről a gyáva patkányról. Nézzék, ahogy remeg félelmében. Remélem, élete végéig egy szibériai börtönben fog rohadni, ahol orosz rabtársai úgy tíz évig naponta félholtra verik, aztán megdöglik végre úgy, hogy a kutya se fog rá emlékezni. Ez a sors jár az összesnek.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­ö­g­­ö­­s­­ ­­­l­á­­n­­­y­­o­­­k­­­ ­­­v­­á­­r­­­n­­­a­­k­­ ­­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
danesz1
2024. március 25. 21:18
bayer zsóti blogíró az embernek mindig akad lépcsőházi gondolata íme egy idehaza majd 10 éve nagy divat, ha a főni elböffenti magát akkor a sok tolongó viszhangozza a böffentést a media konglomerátumban. mostanra ott tartunk, hogy putkó föni böffentgetéseit halljuk idehaza is visszaböffentve, csócsálgatva. a baj csak az hogy az bizony igazi borodalmi imperialista újgyarmatosító maszlag.sok jót nem ígér, viszont mindent is elvesz, de mit csináljunk, ha olyan szépen fogja kérni. és akárhogy is ez a felböfögések egy idő után bizony egyetértésnek minősülnek, és nem tévedésnek.
danesz1
2024. március 25. 20:23
bayer zsolt blogíró amennyiben vallási kérdésekben kíván állást foglalni, és mindezt nyilvánosan, illene tudással rendekeznie, nem csak véleménnyel. a korán nem szólít fel másra, mint a hitetlenek gyilkolására, de nem specifikálja azt. így bizony az ártatlanok, védtelenek fegyvertelenek, közöttük asszonyok és gyermekek bizony célponttá válnak. egy seggel nem lehet két széket megülni. a minél véresebb- szájúság egyszer csak kontraproduktívvá válik " Ezeket ki kell irtani. Igen, .... mint a pestises patkányokat. Mindenhol, .... a földön." hipp-hopp megkegyelmez sok millió, vagy inkább milliárd kártékony patkánynak. jobb lenne beleolvasni új-zélandi lapokba, hogyan lehet ilyen ügyekben "elegánsan" , és mélyen elítélően megnyilvánulni. tudom ez magának nehéz, de egyszer csak el kell kezdeni kilépni a múltja árnyékából. a video: még a képi látványt is ferdíteni próbálja. a pasi biztos fél is rendesen, de alapvetően egy szál ingben van a nulla fok körüli reggelen, és vacog, rázza a hideg
2024. március 25. 15:11 Szerkesztve
Kiváncsi lennék ennek az öt embernek az előéletére. Talán szegény tadzsik parasztok, akiknek családja az így kapott pénzből tud majd egy nagyobb földet venni, és így kikeverednek a szegénységből. Talán ezért vállalták el ezt, mert azt tudhatták, hogy a túlélési esélyük elhanyagolható. Ez persze csak egy átsuhanó gondolat. Nem tudom megtudjuk-e valaha. Az igazi kérdés, hogy ki a megbízó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!