Bevásárlókocsival ment neki a Biden-kormánynak Tucker Carlson (Videó)

2024. február 29. 16:16

A népszerű jobboldali véleményvezér rámutatott: van az a pont, „amikor rájössz, hogy az ideológiák mégsem számítanak annyira, mint gondoltad.”

2024. február 29. 16:16

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: exkluzív interjút készített Tucker Carlson, világhírű, jobboldali véleményvezér Vlagyimir Putyinnal. Ennek összefoglalóját itt olvashatja. Megírtuk azt is: az EU kitiltotta volna Carlsont a Putyin-interjú miatt, de miután az nyilvános lett, a fél világ beszélni szeretne az orosz elnökkel. Erről itt olvashat bővebben.

Bevásárlókocsival ment neki a Biden-kormánynak Tucker Carlson

Feltehetőeleg az interjú idején Tucker Carlson látogatást tett egy orosz bevásárlóközpontban is, ahol egy hétig vásárolt olyan élelmiszereket, amelyeket az Egyesült Államokban is vásárolna, majd összevetette azok árait.

Tucker ezt követően rámutatott: az Egyesült Államokban egy heti élelmiszerért kb. 400 dollár körüli összeget (cikkünk írásakor kb. 144 ezer forintot), míg Oroszországban ugyanezért 104 dollárt (cikkünk írásakor kb. 37 ezer forintot) fizetett.

„A nemzetközi árak összehasonlításához fontos tudnunk, hogy Oroszországban az átlagbér 73 383 rubelt havonta, ami kb. 791 dollárt jelent, valamint azt is, hogy az oroszok több mint 60%-a fizetésének felét élelmiszerre költi a TASS orosz állami hírügynökség szerint” – írta Tucker videójához kontextusként egy kommentelő.

A jobboldali véleményvezér az árak kapcsán közölte: „ez az a pont, amikor rájössz, hogy az ideológiák mégsem számítanak annyira, mint gondoltad.” Mint részletezte: „Ha emberek életszínvonalát mocsokkal, bűnözéssel és az inflációval tönkreteszed, és szó szerint nem tudják megvenni az élelmiszert, amit akarnak, azon a ponton már talán kevésbé számít, hogy mit mondasz, vagy hogy jó vagy rossz ember vagy.

Tönkreteszed az emberek életét és az országukat, és ezt tették velünk a vezetőink.

És eljönni egy orosz élelmiszerboltba, „a gonosz szívébe” és látni, hogy mibe kerülnek a dolgok, és hogyan élnek az emberek, ez radikalizál a vezetőink ellen. Én legalábbis így érzem magam. Radikalizálva” – fejtette ki véleményét kendőzetlenül az amerikai újságíró.

A jobboldali véleményvezér említett, angol nyelvű videóját itt nézheti vissza:

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:27
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­­ö­­g­­­ö­s­ ­­­l­­­á­n­y­­­o­­­k­­ ­­­v­á­r­n­­­a­k­­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Lajoss
2024. március 01. 05:18
Véleményvezér…aha,a mandinál,max.
békalepcse2.0
2024. február 29. 21:48
Jól működő diktatúrában élni kiváltság. Rosszul működő demokráciában elpazarolt élet. Éltem mindegyikben! A demokráciában mindennap meg kell harcolj a jogaidért, a jól működő diktatúrában a jogaid maga a természetes állapot. Demokráciában a jogtiprás a természetes állapot, hisz mindent szabad az embertársaiddal szemben megcsinálnod amit nem tilt a jog... tehát napi szinten kell megküzdj a jogaidért. Diktatúraban a bűnözőket elítélik a demokráciában megküzdenek az ügyvédeik a bűnözők jogaiért...
oberennsinnen49
2024. február 29. 18:49
Nagy dobás lenne Carlson elnöksége, bár azt világosan kell látni, ott, a nagy demokráciában az elnök, bár fontos, elsősorban a közbeszéd vonatkozásában, de vannak nála fontosabbak. Az egyik most halt meg, a napokban: Jacob Rortschild.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!