Újévi meglepetés: sörbe kevert kutyaszarból álló kotyvalékot öntött a brüsszeli metró utasainak nyakába, elfogták (VIDEÓ)

2024. január 12. 12:08

Nem értették a tréfát az utasok.

2024. január 12. 12:08
null

„Itt az új év, és máris teli van kakival és alig eltakart péniszekkel”adta hírül a Politico két egészen elborult delikvensnek az esetét. Az első egy „fiatal YouTuber”, akit a brüsszeli rendőrség azért tartóztatott le a héten, mert sörbe kevert kutyaszarból álló kotyvalékot öntött a metrón békésen utazók nyakába.

A fekete úriembert tettéért letartóztatták.

A péniszlóbáló eset már nem Brüsszelben történt, de mivel a Politico egy cikkben említette a kettőt, így mi is „kénytelenek” vagyunk:

„Ha már a fanatikus figyelemfelkeltőknél tartunk: egy orosz énekest, aki korábban azért került bajba, mert a színpadon csak egy zoknit viselt, hogy eltakarja a péniszét, letartóztattak a szentpétervári repülőtéren, amikor megpróbálta elhagyni az országot. Tudomásunk szerint a repülőtéren nem csak egy zokni volt rajta, különben gyanús lehetett volna az útlevél-ellenőrzésnél. Lehet, hogy az útlevélképén a pénisze látható?

Maxim Tesli, a Shchenki (A kutyakölykök) nevű zenekar frontembere 10 napos börtönbüntetést kapott »pitiáner huliganizmus« miatt – és a Pitiáner huliganizmus valójában sokkal jobb zenekarnév, mint A kutyakölykök.”

Nyitókép: Képernyőkép

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2024. január 13. 23:51
sabbath, ihavrilla
Chardonnay99
2024. január 12. 19:55
Pszichiátria, elektrosokk.
Welszibard
2024. január 12. 16:54
Semmi sincs rendben. Mi az, hogy 10 nap elzárás? Az alatt ki eteti, napi 3x ? Ki fizeti a fűtését, villanyszámláját? Inkább: 10 napig kutya ürüléket takarítani közterületen, valamint napi 8 órában metrót takarítani, felmosni. Utána ledolgozni a sértettnek fizetendő kártérítést.
letsgobrandon-2
2024. január 12. 14:31
bezzegnyugatiak azt is élvezik ha a fejükre szarik egy majom... így vannak idomítva
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!