Lerántotta a leplet az IMF vezetője az ukránok helyzetéről

2023. december 18. 07:18

Krisztalina Georgieva szerint Ukrajna csak hónapokig húzza nyugati pénz nélkül, a nyugati országoknak több tízmilliárd dollárt kell sürgősen biztosítania és pont.

2023. december 18. 07:18

 A Financial Timesnak Krisztalina Georgieva, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója úgy nyilatkozott, hogy Ukrajna csak pár hónapot bír ki nyugati pénzügyi segítség nélkül és 

gyorsan fel is szólította a Nyugatot, hogy „azonnali hatállyal biztosítsanak több tízmilliárd dollárt” Ukrajnának,

nehogy az ország gazdasága veszélybe kerüljön. A nyugati pénz nélkül Ukrajna arra kényszerülhet, hogy olyan „destabilizáló politikákhoz” nyúljon, mint a pénznyomtatás – fogalmaz Georgieva.

Nyitókép: Krisztalina Georgieva, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetője, MTI/EPA/Nusad Szekkajil
 

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2023. december 18. 17:37 Szerkesztve
Adjon nekik Soros, cserkészbecsszóra.
szerintem-2
2023. december 18. 17:04
Ne felejtsük Blinken úr szavait: minden zselének küldött lé 90 százalékban az USA hadiiparában landol, az USA gazdaságát pörgeti.
Nehidd El
2023. december 18. 12:59
"A nyugati pénz nélkül Ukrajna arra kényszerülhet, hogy olyan „destabilizáló politikákhoz” nyúljon, mint a pénznyomtatás – fogalmaz Georgieva." Mert egyébként Ukrajna eddig a stabilitást képviselte itt a határunkon.
Mátyás01
2023. december 18. 12:37
Én meg az IMF-et szólítom fel, hogy azonnal adjon pénzt az Ukránoknak. És fizessenek a gazdagok is, az igazán gazdagok, a sátánista bankárcsaládok, ők is adjanak pénzt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!