Új fejezet kezdődhet: Oroszország bevetette a legújabb fegyverét a fronton

2023. november 18. 13:08

Az orosz hadiipar egyre innovatívabb és egyre nagyobb tömegben termeli a fontos fegyvereket is.

2023. november 18. 13:08

A TASZSZ orosz hírügynökség bejelentette, hogy az orosz hadsereg elkezdte az új orosz drónt, a „Scalpelt” használni Ukrajnában. Mint kiderült, az orosz katonák kiemelik a pilóta nélküli repülőgép kiváló irányíthatóságát, valamint azt, hogy könnyű használni.

A „Scalpel” a hírhedt orosz kamikaze drón, a „Lancet” kistestvére, számos tulajdonságban gyengébb annál, cserébe sokkal megfizethetőbb.

A TASZSZ szerint a Vosztok tervezőiroda szakemberei további fejlesztéseket terveznek. Emlékeztetnek: drón hasznos

terhelési tömege 5 kilogramm, felszállósúlya 10,5 kilogramm, utazósebessége 120 kilométer/óra, 

a repülési hatótávolsága 40 kilométer.

Nyitókép: Képernyőfotó/Facebook

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Miki22
2023. november 19. 08:31
Rohat raszista undorito ukran mocsok. Brüsszel es amerika kutyaja ez a gyilkos zelecki. Bandajaval együtt. A Kárpát alját vissza kell szerezzük ami a mi földünk a többi terület oroszorszaghoz kerüljön visdza ahova tartozik igy nem lesz ilyen ferto...
citromosParizer
2023. november 18. 21:28
amúgy ideje lenne ha a MH is beszerezne tömegével ilyeneket. meg az elhárításukhoz/zavarásukhoz elektronikát. úgy látszik ez lesz a jövő. méghozzá hazai előállítással, gyártással. nem hiszem, hogy az a számos műszaki egyetem nem tud összerakni egy hasonlót.
lajajakab11
2023. november 18. 19:05
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
Kovács Ubul
2023. november 18. 17:34
Tehát a 10,5 kg felszállótömeg magával visz 5 kg terhet (töltet) - miközben a Lancet-3 12 kg-mal 3-at. Teljesen hihető. (Lupika, Szájer üzeni hogy hiányol.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!