Németországi muszlim fiatal: Ha többségben leszünk, eltöröljük az alkotmányt és bevezetjük a saríát (VIDEÓ)

2023. november 06. 18:34

Részletesen elmondta, hogyan változtatnák iszlamista állammá Németországot.

2023. november 06. 18:34

Egy döbbenetes videót osztott meg a Visegrád24 az X-oldalán. A tavaly készült, ám csak most szélesen elterjedő képsorokon egy tüntetés résztvevőit kérdezik a riporterek arról, hogy

hogyan változtatnák iszlamista állammá Németországot.

A felvételen fiatalok interjúalanyok részletesen beszámoltak arról, amint a muszlimok lesznek többségben Németországban, eltörlik a német alkotmányt és bevezetik a saríát, azaz elnyomáson alapuló iszlám jogot, melyet az Iszlám Állam próbált Szíriában és Irakban tartani.

Nagyon úgy néz ki, hogy Európa alábecsülte az iszlamizmus jelentette veszélyt – írta kommentárjában a Visegrád24. 

A videót itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: X

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. november 07. 15:02
"Intel nov. 06. 19:34 Saria vagy nem saria az mindegy." • Idióta, azt sem tudod, miről beszélsz: Az európai alkotmányok egyik alaptétele a szekularizáció. Az iszlám rendszer nem ilyen: "Az iszlám különbözik a kereszténységtől, hinduizmustól, judaizmustól és a többi vallástól, mivel egy politikai vallás. A muszlimok nem ismerik el a vallás és az állam elkülönülését. Továbbá a hiteles szövegeiben és tanításaiban az iszlám minden más vallást — és nem vallást — elutasítandónak tart. Ráadásul az iszlám egy, az egész világra kiterjedő iszlám állam — egy kalifátus — létrehozására törekszik, amely mindenhol rákényszerítené az emberekre a a sariát, a középkori iszlám vallási törvényeket (https://tinyurl.com/ynp4pkxx), és büntetné az eretnek gondolatokat.” (innen idéztem: https://tinyurl.com/yvxbh73s /iszlamofobia: fegyver-a-szolasszabadsag-ellen) Tájékozódj, ne maradj tudatlan: https://tinyurl.com/ypesj5qc /miert-harcolunk-az-iszlam-ellen?
edico
2023. november 07. 11:27
Minden nem európait kitoloncolni!!!!!
Janika50
2023. november 07. 08:27
Nem értem, Hazánkban mi ebben a hir? Nállunk, -leszámittva a legelvakultabb dkmomentumkabulrózsájafenyőünnepg.- követőket- mindenki rég tudja. Ez csak nekik új. Ők azok akik csak azt hiszik el amit a médiákban hallanak, olvasnak, ha tudnak. És nálluk a médiák köztudottan csak igazat mondanak. Több mint fél évszázados családi kapcsolatom van Berlin környékéröl, évek óta hybernált állapot van. Ismerem a mentalitásukat. A mindenkori hatalom az követel tőlük, amit akar, azt ők porosz, német, bajor precizitással szolga módon végre hajtják.
Roadkill
2023. november 07. 07:59
a zsidók bosszúja hamarosan beteljesedik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!