Nagy kása van az emberek fejében Izraellel és Palesztinával kapcsolatban

2023. november 07. 16:35

Szerencsére úgy tűnik, hogy ez a kicsi, de hangos aktivista kisebbség narratívája.

2023. november 07. 16:35
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

„Az őszies Washington DC egyébként nagyon szép, és majd írok jót is. De azért hadd jegyezzem meg, hogy nagy kása van az emberek fejében Izraellel és Palesztinával kapcsolatban. Amikor a megtámadott áldozatból a narratívában agresszor válik, és amikor pont az amerikai társadalom nem ismeri fel a párhuzamokat a 9/11-es terrortámadásokkal, na az probléma.

A nagy jólétnek ilyen ára van. Szerencsére úgy tűnik, hogy ez a kicsi, de hangos aktivista kisebbség narratívája,

ami a néhány napja általam megosztott Economist kutatásból is látszik. Sajnos az amerikai egyetemek diákjainak egy jó része ezt a narratívát osztja. A következő napokban több amerikai egyetemre megyünk, kíváncsian figyelek majd.

A képek Washington DC-ben a Fehér Ház körül készültek. Tegnap valamelyik amerikai lap egyébként kiszivárogtatta, hogy az amerikai külügyminisztérium munkatársai elégedetlenek Biden Izrael melletti kiállásával, és óvatosabb politikát szeretnének az arab világ felé.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: FATIH AKTAS / ANADOLU AGENCY / ANADOLU VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szerintem-2
2023. november 28. 11:51
The death number in Gaza from the Israeli offensive since October 7 has risen to 14,854, with 5,850 children among the casualties, CNN reported.
catalina11
2023. november 08. 17:55
2001 szeptember 11-en sokan tudtak, mi fog kovetkezni. A titkosszolgalati kozossegben is. Talan csak George W. Bush elnok nem. De az informacios vonalak bedugultak es terrort az arra keszen allo szolgalatok nem tudtak megakadalyozni. New York-ban egy Izraelbol erkezo "turistacsoport" oromtancot lejtett a terrorista akcio sikere utan. Ok mar tudtak valamit... azert utaztak New Yorkba. 2023 oktober 7-en is sokan vartak egy katasztrofat. Talan csak Binjamen Nyetanyahu enok nem. Egyiptom kifejezetten veszelyes diverzansz akciot jelzett elore. A titkosszolgalati kozossegekben is terjengett a hir... de az informacios vonalak lelassultak majd bedugultak. Vegul az ugrasra egyebkent barmikor keszenl allo keszenleti erok nem tudtak megakadalyozni a kirobbano terrorakciot." ez a bedugulás vicc? mitől dugultak be például a telefonvonalak, mobiltelefonok? És mit tettek a bedugulás ellen? Szerintem a fülek dugultak be, és nem véletlenül.
alexandrosz-2
2023. november 08. 17:14
A te agyad helyén van kása hohol seggfej. A zsidókat nem csípik sehol a világban. Ezer évek óta. Nyilván a világ a hibás, nem a zsidó gazdáid. De azért jobb, ha megbékélsz vele, míg teheted.
konyvtaros-0
2023. november 08. 16:49
Nem eleg,hogy mar tobbszor lejaratta magat az ukran esemenyek vegett,most az izraeli haboru kapcsan is rogto sikerult butuskakat mondania.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!