Zelenszkij: Az idei télen már nem csak védekezni fogunk, hanem válaszolni is

2023. október 25. 16:24

Magabiztos üzenetet küldött az ukrán elnök.

2023. október 25. 16:24

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdán jelentést kapott a katonai felszerelések érkezéséről, értesítették a frontvonal jelenlegi állásáról, valamint az Ukrajna elleni legutóbbi orosz támadás hatásairól is tájékoztatták.

„Fel fogunk készülni az energetikai infrastruktúra elleni terrortámadásokra.

Idén nemcsak védekezni fogunk, hanem válaszolni is. Az ellenség ezt jól tudja ezt.

Először kivonták a flottájukat a Krímről, most pedig a repülőgépeiket viszik távolabb a határainktól” írta az ukrán elnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: DURSUN AYDEMIR / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 26. 22:44
A "békében" minden olyan fontos, - nemcsak az emberélet, de még a kiscicák boldogsága is. Tüntikézünk mindenért, ha a libernyákok valamelyik védence egyet tüsszentett. Aztán jön a háború. Elöször mindenki meglepödik: "Mi van, hát amit eddig mondtunk, az csak vicc volt?" Aztán mindenki belátja, hogy igen, ez van, az nem vicc volt, hanem hazug képmutatás. Aztán ö is beáll a háború, a tömegmészárlás mellett demonstrálni. "Hát,.. ha más is azt teszi, .. nekem is azt kell csinálnom. Majd ha vége lesz, megint képmutatok, hogy "soha többé stb.." Hát ugye van amit mondunk és van amit csinálunk. A kettö egymással alig találkozik, de ha találkoznak is, elmennek egymás mellett szótlanul. Minden háború bölcsebbé teszi az embert, de ez a bölcsesség nem öröklödik. Az unokáknak-dédunokáknak megyint háborúzhatnékja lesz. Kezdik úgy érezni, hogy van annak egy varázsa, hogy kinyírjuk, akiket ki nem állhatunk. Aztán az emberi jogokért évekig tüntetö, csupaszív aktivistából, háborús úszító lesz.
Palatin
2023. október 26. 22:22
Zelenszkij: Az idei télen már nem csak védekezni fogunk, hanem válaszolni is. Nem hiszem, hogy az oroszok valamit is kérdezni fognak tölük. Az amcsik is csak azt fogják kérdezni, "hova lett a sok pénz, paripa, fegyver ?"
O5-1-A
2023. október 26. 17:29
Akkor bevallotta, hogy a "tavaszi" ellentámadás nem is támadás volt?
KBA98
2023. október 26. 17:14
Lehet, hogy eladja 1-2 palotáját? mert már nem nagyon akarnak neki pénzt adni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!