Semmi megnyugtató nincs abban, amikor vak vezet világtalant a világégés felé vezető labirintusban

2023. október 01. 20:33

Úgy tűnik, hogy a brit miniszterelnök aludt egyet a dologra.

2023. október 01. 20:33
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Úgy tűnik, hogy a brit miniszterelnök aludt egyet a dologra.

A tény, hogy vissza kellet vonnia a hadügyminisztere kijelentéseit annak a jele, hogy a törzsmunka nem professzionális és a benne résztvevők pedig felelőtlenek.

Ez önmagában nem is lenne baj, ha a Hengernyomó művek dalárdájáról lenne szó és nem egy atomhatalom döntéshozóiról. Ja, és a vigaszt ne az orosz vezetés inkompetenciájában keressük.
Semmi megnyugtató nincs abban amikor vak vezet világtalant a világégés felé vezető labirintusban.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: Diego Herrera Carcedo / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. október 02. 19:06
Nem sok helyen professzionális a törzsmunka. Amíg nincsen valamiről eldöntött álláspont, addig arról ugye nem célszerű nyilatkozni.
Akitlosz
2023. október 02. 19:06
Le szokták szólni a krétai labirintust, hogy az nem is olyan bonyolult. Hát sötétben fonal nélkül nem sokan találnának el benne.
voltospultos-2
2023. október 02. 14:42
Sajnálatos volna, ha az angoloknak azt az alapelcvét, hogy helyettük mások dolgozzanak, harcoljanak és vérezzenek, nem alkalmaznánk legnagyobb mértékben éppen Magyarországgal szemben. Minden magyar paraszt, munkás, vagy katona, akinek bevetése bennünket tehermentesít, erősíti a birodalomban a Führer tartalékait. Edmund Veesenmayer
connorj
2023. október 02. 01:25
Áj noú hú jú ár, jú ár máj... https://szentkoronaradio.com/blog/2022/03/16/a-nyugat-felkent-ukran-hosei-attol-sem-riadnak-vissza-hogy-keresztre-feszitsek-aldozatukat/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!