Beszédben szúrt oda a transzlobbinak a brit miniszterelnök

2023. október 05. 06:44

A konzervatív párt tagjai lelkesen tapsolták meg Rishi Sunak szavait.

2023. október 05. 06:44
null

Az angol konzervatívok szerdán tartott konferenciáján felszólalt a miniszterelnök is, aki a túlnyomórészt jobboldali tömeg előtt azt mondta, hogy a brit közvéleményt gyakorlatilag „megfélemlíti” transzlobbi azzal az üzenettel, hogy „az emberek olyan neműek lehetnek, amilyenek csak akarnak”.

A férfi az férfi, és a nő az nő, ez egyszerűen a józan ész”

– szögezte le a miniszterelnök.

A konzervatív párt tagjai lelkesen megtapsolták a miniszterelnök szavait. Valamint a kritizálta még az iskolai párkapcsolati oktatást is, amely teret engedhet az ilyen típusú lobbinak. Beszédében kitért a közelmúltban bejelentett tervekre is, amelyek szerint a transz nőket ki fogják tiltani a női kórházi dolgozók osztályairól.

A beszédéből készült videót itt tekintheti meg:

 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2023. október 05. 13:03
Végül úgyis a muszlimok fogják helyretenni az elbuzisodott nyugati világot. Kár hogy meglesz ennek is az ára más szempontból nézve
Reszelő Aladár
2023. október 05. 12:41
Mi ezt írtuk bele az Alaptörvénybe. Azóta ezen rugóznak. Rishi-Rishi régen még valaki megkapta a selyemsinórt. Manapság már csak egy salátát tesznek ki.
kérdés
2023. október 05. 11:26
Most már a bohózat szintjét közelíti meg a magaspolitika. Nehogymá', ennyi iskolát végzett emberek a Nagyvilágból azon vitatkozzanak, hogy hogy meddig nő a nő, s meddig férfi a férfi. Jó hogy ennék nagyobb gondjuk nincs is.
mdave88
2023. október 05. 10:47
Tettek is fogják követni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!