Két napig hallgatta meg Joe Bident az ügyész a házában talált dokumentumok ügyében

2023. október 10. 10:48

A demokrata párti elnök önként vett részt az interjún.

2023. október 10. 10:48
null

Meghallgatta Joe Biden amerikai elnököt Robert Hur különleges ügyész az elnök házában talált titkosított dokumentumok miatti nyomozás részeként – közölte Ian Sams, a Fehér Ház jogi osztályának szóvivője hétfőn. A demokrata párti elnök önként vett részt az interjúban, amely két napon át tartott.

„Ahogyan a kezdetektől fogva mondtuk, az elnök és a Fehér Ház együttműködik a nyomozásban, és amint az megfelelőnek tűnt releváns információkat hoztunk nyilvánosságra. A lehető legátláthatóbbak vagyunk, hogy megvédjük és megőrizzük a nyomozás feddhetetlenségét” – mondta Sams. Merrick Garland amerikai igazságügyi miniszter januárban nevezte ki Hurt különleges ügyésznek a Biden delaware-i házában és irodájában talált titkos dokumentumok miatt indított vizsgálat vezetésére. A Fehér Ház egyelőre nem közölt további információt a nyomozásról.

(MTI)

Nyitókép: Julia Nikhinson / AFP

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2023. október 18. 05:37
Pelenkázás, minden tíz percben. A különleges ügyész, gyakorlott gerontológus és demensgondozó.
Nasi12
2023. október 17. 22:22
Lehetett volna sokkal rövidebb is, de az elnök többször bealudt.
Janika50
2023. október 11. 08:41
Ha két napig tartott, akkor vagy sok és hosszú szünet volt, vagy annyi bűne van a kérdezettnek. Minden tisztelet megillet egy idős, beteg embert, de ő kicsit más. A világ legnagyobb rablóállamának az elnöke. Mint Brezsnyev annó. Azomban az igazi aljasok azok, akik ilyen állapotban a poziciójában hagyják.
KBA98
2023. október 10. 16:32
Robert Hur, alias Ben Hur egy ilyen mocsoknak a házában? Az USA vége remélhetőleg közel van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!