Menczer Tamás: Nem igaz, amit a svéd NATO-csatlakozással kapcsolatban Magyarországról írnak!

2023. szeptember 18. 19:39

Hírlapi kacsának nevezte a Szabad Európa oldalán megjelent hírt.

2023. szeptember 18. 19:39
ukrán zászló, NATO

Menczer Tamás hétfőn arról beszélt az MTI-nek, hogy nem igaz a Szabad Európa honlapján megjelent hír, miszerint a magyar kormány a svéd NATO-csatlakozással kapcsolatban azt várja, hogy a svéd miniszterelnök vagy külügyminiszter Magyarországra utazzon.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a portál azon cikkére reagált, amely szerint a magyar vezetés továbbra is azt várja, hogy vagy Ulf Kristersson svéd kormányfő, vagy Tobias Billström külügyminiszter Budapestre látogasson, és találkozzon Orbán Viktor miniszterelnökkel vagy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Shutterstock
 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2023. november 01. 10:09
Húzni, amíg csak lehet. Iskolai tananyagba illesztve rágalmazni a 3. ciklusban kétharmaddal megválasztott magyar kormányt, magyar ellenzékiek "objektív" állításaival alátámasztva, tűrhetetlen svéd állami határ átlépés. Nyilván fogalmuk sincs arról, mit művelt a magyar gazdasággal, állami vagyonnal a jelenlegi ellenzék kormányon. Ha lenne, megértenék a Fidesz kétharmadok okát.
Szerintem
2023. szeptember 19. 05:07
A svédek azért sürgetik, hogy szavazzon már a magyar Országgyűlés, mert talán abban reménykednek, hogy a NATO csatlakozásukat tényleg nem szavazzák meg. Ha valóban csatlakozni akarnak, akkor legyenek türelemmel, mert 5 - 10 - 20 év múlva talán biztosabb lesz az IGEN.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. szeptember 19. 00:29
Erdogan a saját EU-s felvételét akarja kicsikarni azzal, hogy gátolja a svédek NATO csatlakozását. Orbán meg ebben a Sancho Panzája. Hogy aztán majd finanszírozza “Brüsszel” Törökországot + persze saját zsebbe is jut majd belőle neki is bőven, miközben ő majd folyton vétó belengetésével és társaival zsarolja és feji majd egész Európát. Ugyanaz a történet, mint a másik inflációs és korrupciós bajnok illiberális kollégája és barátja esetében.
Akitlosz
2023. szeptember 18. 21:29
Azt persze nem tudja, hogy mi igaz. Mit akar a magyar kormány ezzel a svéd NATO csatlakozással?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!