Hatalmas robbanás rázta meg a Krím térségét

2023. szeptember 23. 17:51

Legkevesebb kilenc ember meghalt.

2023. szeptember 23. 17:51

Szombaton reggel hatalmas robbanást hallottak a krími Szevasztopol lakosai. 

A városban légiriadót hirdettek mintegy egy órára, miután elfogott rakéták törmelékei hullottak egy kikötőgátra – írta Telegramon Mihail Razvozsajev kormányzó. Egy időre leállították a térségben a kompközlekedést is.

Kirilo Budanov, az ukrán hírszerzés vezetője az Amerika Hangja rádiónak szombaton azt nyilatkozta, hogy legkevesebb kilenc ember meghalt, tizenhat másik pedig megsebesült a Fekete-tengeri Flotta elleni pénteki támadásban. Állítása szerint  a támadás következtében Alekszandr Romancsuk orosz tábornoknak, a kulcsfontosságú délkeleti frontvonal parancsnokának nagyon súlyos az állapota.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Illusztráció, forrás: X

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. szeptember 26. 10:13
MUSZKASZOPÓK IRÁNY A LÖVÉSZÁROK. VIGYETEK BILIT A KIS OSTOBA BUKSITOKRA!
ujferi
2023. szeptember 24. 19:50
Én az oroszok helyében előre bejelentve taktikai atomot dobnák valami lakatlan helyre, mondjuk a Kígyó szigetre, azt mindenki ismeri a hohol propagandából, csak a demonstráció miatt ... Szerintem észbe kapna a csőcselék !
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. szeptember 24. 06:04
igazából azt mondom megérdemlik az oroszok, olan fegyverek vannak a kezükbe, amivel pár nap alatt lesöpörhetnék ezt rohadt náci söpredéket, mégis 10 ezer szám áldozzák fel az egyszerű katonák életét ésa képzett katonai vezetőkét, valamint az eszközöket MEGÉRTEM PRIGOZSINT
Dixtroy
2023. szeptember 23. 23:20
Most akkor ezzel biztosan sikerül rávenni pár ilyen ovulácskubul szintű barmot, hogy tegyen még egy kis pénzt a hős ukrán ellencsapkodásba, amit persze majd az európai értékesítésű ukrányok ugyanúgy elsíbolnak, cserébe gyártanak neki ilyen videókat, ami felvillanyozza mind a két fanszőr szálát ublacseknek, Garfield meg nézi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!