Az ukránok szerint kómában fekvő Kadirov videóban üzeni, hogy jól van

2023. szeptember 17. 17:42

„Aki nem tudja megkülönböztetni az interneten az igazságot a hazugságtól, az sétáljon egyet a friss levegőn” – üzente a csecsen hadúr.

2023. szeptember 17. 17:42

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, ukrán források szerint Ramzan Kadirov csecsen hadúrnak annyira megromlott az egészsége, hogy kritikus állapotba került, és kómába esett. Az ukrán hírszerzés vezetője, Andrej Juszov szerint nem sérülésről, hanem balesetről van szó.

Ezt is ajánljuk a témában

Régóta betegséggel küzd, ez rosszabbodott” 

– jelentette ki, állítása szerint ezt „egészségügyi források” is megerősítik

Ezt is ajánljuk a témában

A Nexta szúrta ki, amint Kadirov Telegram-csatornáján két videót hozott nyilvánosságra, amint az esőben sétál. A felvételen Kadirov azt tanácsolta „mindenkinek, aki nem tudja megkülönböztetni az interneten az igazságot a hazugságtól, hogy sétáljon egyet a friss levegőn”. A portál szerint az azonban nem világos, hogy a videók pontosan mikor készültek.

Nyitókép: Twitter

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. szeptember 18. 20:59
Azt mondják még azóta is sétál...
Kozmosz
2023. szeptember 17. 22:50
Mindig
Kozmosz
2023. szeptember 17. 22:48
Ja, a kómában lévők mindíg üzengetni szoktak.
alenka
2023. szeptember 17. 22:17
Annyira tudják,mi történik vele,netán az ukránok ápolják?????... Hazug nácik ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!