Ez nem filmforgatás! Megdöbbentő látvány Los Angeles utcáin (VIDEÓ)

2023. augusztus 07. 09:48

Mintha a Zombieland készülne. Elképesztő felvételek.

2023. augusztus 07. 09:48

„Erre számíts, ha meglátogatnád Hollywoodot” – írja egy TikTok-felhasználó ahhoz a videójához, amiből kiderül: áldatlan állapotok uralkodnak Los Angeles utcáin. Sátrak a járdán, illuminált állapotban lévő, táncoló, ordítozó hajléktalanok mindenhol.

Nézzék meg a saját szemükkel:

Nyitókép: TikTok

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. augusztus 08. 17:23
Az államokban egyre több a fehér a lecsúszott narkósok között. Míg 20 éve minden tizedik utcai zombi volt fehér, mára ez megfordulni látszik. A fehér alsó középosztályt teljesen magára hagyta az állam, a munkájukat kiszervezték Kínába, az amerikai élet pedig teljes szigorával kaszálja őket...
Reszelő Aladár
2023. augusztus 08. 07:03
Ha a progresszív lipsi azt mondja, hogy ez egy fundamentális emberi jog, akkor az. Mert az ilyen jog magától képződik meg. A normális meg annyit lát, hogy csőcsere és tűcsere mellett lassan már ingyen drog is jár, ha ezek a megfelelő módon beXelik az eléjük dugott leveles szavazólapot.
ny-eu-es-usa-rabszolganak-akar-mindenkit
2023. augusztus 08. 00:59
Evolúció dolgozik... Aki hülye az haljon meg, ennyi.
Pragmatikus
2023. augusztus 07. 19:55
Már nagyon sok usa nagyvárosban ez a helyzet. Kezdődött SanFracisco-val a hippik, és b.zik fővárosával, Most már Philadelphia, New York stb. ugyanez a helyzet. Éljen a "szabad" világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!