Putyin megtorlást ígér a krími támadás miatt

2023. július 17. 21:12

Szerinte ami történt, az a kijevi rezsim újabb terrortámadása, amelynek katonai szempontból nem volt logikája.

2023. július 17. 21:12

Vlagyimir Putyin közölte, hogy védelmi minisztériuma javaslatokat készít a Krímet Dél-Oroszországgal összekötő közúti hidat megrongáló támadásra adott válaszlépésekre – számolt be a Sky News.

Ezt is ajánljuk a témában

Az orosz elnök kegyetlen és értelmetlen cselekedetnek nevezte a robbantást. Putyin szerint „terrorista” támadás történt, mert állítása szerint a hidat nem használták hónapokig az Ukrajnában harcoló orosz erők ellátására. „Oroszország választ fog adni a krími hídon elkövetett terrortámadásra” – mondta. Elmondta, hogy a védelmi minisztérium a válaszcsapásra vonatkozó javaslatokat készít elő.  Szerinte ami történt, az a kijevi rezsim újabb terrortámadása, amelynek katonai szempontból nem volt logikája." 

***

MTI/Pool AP/Thibault Camus

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. július 30. 14:53
Imádlak Putin.....
koronaszepe
2023. július 30. 08:11
A Krím Ukrajna része, azt robbantgatnak ott az ukránok, amit akarnak...
connorj
2023. július 17. 22:28
Jujujjjj🇷🇺 https://m.youtube.com/watch?v=VjrlTMvirVo&pp=ygUKUHV0aW4gcmFnZQ%3D%3D
Csigorin
2023. július 17. 22:24
es teljesen igaza van meg ha a vasuti hidat tamadjak annal lenne valami katonai ertelme de a civil forgalom? annak az egvilagon semmi hadaszati oka nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!