Halálfejes géppel érkezett a NATO-csúcsra a luxemburgi miniszterelnök

2023. július 12. 14:16

Minderre meglepő a magyarázat.

2023. július 12. 14:16

A Blikk vette észre, hogy Xavier Bettel, Luxemburg miniszterelnöke, és a vele együtt utazó Jean Asselborn EU- és külügyi miniszter, valamint Francois Bausch védelmi miniszter egy halálfejes magánrepülővel landolt a vilniuso NATO-csúcson.

Mint kiderült, a luxemburgi hadsereg gépeit éppen mások használták, ezért a kormányfő hivatalának bérelnie kellett az útra egy másik repülőt. Végül a stáb a dán Global Reach Aviationtől szerzett egy gépet. 

 

Egy olyat, amit március óta az éppen turnézó Depeche Mode is használ.

 

Ez a magyarázata annak, hogy miért van a gépre ragasztva a koponya – az együttes legújabb albumának a borítója – , alatta pedig a DM MM felirat látható, ami annyit tesz: Depeche Mode – Memento Mori.

A lap hozzátette, a zenekar most épp Rómában koncertezik, ezért nem volt szükségük a gépre.

A rocksztáros landolásról készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg Palóc
2023. július 13. 09:35
" - Elefánt, hallod ahogyan dübörgünk ?! " :P :))))
belabarva
2023. július 12. 19:43
Miért van a koponya alatt a drogeria markt- media markt rövidítés?
Bájron
2023. július 12. 16:44
Ki ez a takony?
iimre
2023. július 12. 16:43
– Már megint hazudik a sík buta cikkcímadó ember. Nincsen halálfej a gépen, koponya van rajta.............................................................................................. – Márpedig az értelmező szótár szerint a koponya a halálfej: ••• Szerintem nem ugyanaz ez a kettő: 💀 ☠️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!