Ovációval ünnepelték Cannes-ban Johnny Deppet, aki újra nekiment Hollywoodnak

2023. május 19. 16:22

A botrányokat túlélt színész meghatódva fogadta az ünneplést, majd a Hollywoodban terjedő konformizmust kritizálta.

2023. május 19. 16:22
null

Az ellene született vádak nyomán kirobbant botrányok és bíróság általi felmentése után először játszik főszerepet Johnny Depp: XV. Lajos francia királyt alakítja a Jeanne du Barry című, 18. században játszódó kosztümös filmben.

Johnny Deppet percekig tartó, álló ovációval tapsolták meg Cannes-ban, a színész láthatóan meghatódva fogadta az ünneplést.

Depp egy sajtótájékoztatón arról beszélt:

„Bojkottálva érzem-e magamat most? Nem. Nem érzem, hogy bojkottálna Hollywood, mert nem gondolok Hollywoodra. Nincs több szükségem Hollywoodra. Ezek nagyon furcsa idők. Mindenki nagyon szeretne önmaga lenni, de nem teheti meg, mert mindenkinek be kell állnia a sorba. Ezt az életet akarod élni? A legjobbakat kívánom! Én a másik oldalon leszek valahol.”

 

A Jeanne du Barry előzetese

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2023. május 19. 19:18
Nagyon toljátok Depp-et. Nem tudjátok, hogy a lánya leszbikus, és egy nővel kavar? XDDD https://www.mirror.co.uk/3am/us-celebrity-news/lily-rose-depp-confirms-girlfriend-29970372
need-info
2023. május 19. 18:10
Várjuk újra Budapestre, Kijevet pedig kerülje el.
counter-revolution
2023. május 19. 17:56
A párnára szaró hazug beteg kurva remélem, eszi a kefét... :)
quantum
2023. május 19. 17:45
Annyira jó, hogy néhány ikon megmarad nekünk. Szerencsére a legjobbak közül is jut.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!