Íme, ezt üzenete Orbán Viktor és Novák Katalin III. Károlynak

2023. május 06. 20:50

„Isten áldja meg uralkodását, Felség!” – írta Orbán Viktor.

2023. május 06. 20:50
null

Twitter-üzenetben köszöntötte trónra lépése alkalmából III. Károly királyt Novák Katalin köztársasági elnök.

„Magyarország nevében Isten áldását kérem III. Károly királyra és Kamilla királynére ezen az Önök családja és nemzete számára emlékezetes napon. Bízom abban, hogy a brit-magyar kapcsolatok az Önök uralkodása alatt tovább erősödnek. Isten éltesse a királyt! Uralkodjon sokáig!” – írta Twitter-üzenetében Novák Katalin.

Orbán Viktor a Facebook-oldalán köszöntötte III. Károlyt. „Isten áldja meg uralkodását, Felség!” – írta.

***

***

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2023. május 07. 15:25
Orbán teljhatalmú világhírű nagyvezér, aki Európa, sőt a bolygó legnagyobb vezetői között tartja magát számon. Ki kell vágni a kínosra sikerült részeket a szent pénteki interjúból, mert valaki odaszólt, hogy háborúban az egyik harcoló féllel szemben területi követelésre gyanúsan hasonlító mondatokat mondani tulajdonképpen egy újabb tiszta állásfoglalás a másik harcoló fél mellett, plusz aránylag felelőtlen, hiszen ez akár bele is sodorhat egy országot a háborúba? Csak itt éppen a NATO, EU és a saját szövetségesei ellen sodorná bele Magyarországot, ami aránylag kellemetlen nemzetközi diplomáciai botrány.. Kitől jött a figyelmeztetés, Viktor? Valamelyik valódi hatalom nagykövetségi titkára szólt, vagy egy NATO irodista üzent? Nagyot akartál mondani a fingszagú kis szemétdombodon, oszt véletlenül elhallatszott a nagyokig, aztán 3 perc alatt kiderült, mekkora májer vagy igazából!? Elővetted a cerkát a vidéki diszkó forgószínpadán, és kiderült, hogy bekapcsolva maradt a webkamera és valaki a nagyvárosból röhögve megüzente, hogy inkább húzd vissza a huszárcsíkos alsódat a minivirslire? Jaj de szórakoztató történet..
Robin Hood
2023. május 07. 09:25
Itt nincs. Egy párttitkár roma apa,egy pártmunkás zsidó anya,volt KISZ titkár fiacskája mondja meg ki a komcsi,és ki a szittya Magyar. Egy volt Vöröskatona,a Munkás Paraszt Hatalomért érdeméremmel kitüntetett ÁVH-s gyilkos unokája,a deportált Kohn család elzabrált házában felnövő,pártmunkás Kövér Lacika,mint Házmester mondja meg,hogy Komcsi kutyából nem lesz demokratikus szalonna. És nem szakad rájuk az ég.
files32
2023. május 07. 08:14
Az üzenet: Prüsszel, Szankciók, Soros, Gyurcsány, Karigeri, Nyomdász, Washington, dollár, atom, Zselé, béke
Robin Hood
2023. május 07. 06:47
Hálaadó misét rendeznek a csuti pohos 60.-ik szülinapjára. Vazze,hogy szalad az idő,és a szar is ilyen sokáig elál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!