Sky News: Az amerikai igazságügyi minisztérium vizsgálja a titkos dokumentumok kiszivárgását

2023. április 08. 13:41

Tisztviselők egy csoportja továbbra is úgy véli, hogy a szivárogtatás mögött Oroszország állhat.

2023. április 08. 13:41
null

Az amerikai igazságügyi minisztérium vizsgálja több, állítólag titkos amerikai dokumentum kiszivárgását, amelyek a közelmúltban kerültek fel a közösségi médiába – írta a SkyNews.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, csütörtökön a jelek szerint olyan titkos dokumentumok szivárogtak ki, amelyek az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és más NATO-szövetségesek erőfeszítéseit ismertették az ukrán erők megerősítésének céljából, egy újabb oroszok elleni offenzívára utalva.

A lap szerint a közösségi oldalakon is felbukkant titkos dokumentumok látszólag amerikai nemzetbiztonsági titkokat fednek fel,

többek között Ukrajnával, a Közel-Kelettel és Kínával kapcsolatban.

A dokumentumok hitelességét nem sikerült ellenőrizni – hívta fel a figyelmeta SkyNews.

Kapcsolatban állnak a védelmi minisztériummal

Az amerikai igazságügyi minisztérium megerősítette, hogy vizsgálatot indított az ügyben, de nem kívánt további kommentárt fűzni, csak annyit mondott, hogy „kapcsolatban állnak a védelmi minisztériummal”.

Több amerikai tisztviselő is úgy véli, hogy

és úgy tűnik, hogy a dokumentumokat úgy módosították, hogy csökkentsék az orosz háborús áldozatok számát.

Egy ukrán elnöki tisztségviselő azt is mondta, hogy a látszólag titkos dokumentumok „nagyon sok fiktív információt” tartalmaznak – idézte a SkyNews.

Nyitókép: Demkó Attila Facebook-oldala

***

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2023. április 08. 21:00
Késő minden kis öreg, eső után köpönyeg... Ha ezt érti Pressman:-))))
monuskaroly
2023. április 08. 18:53
Putyin felelőssége egyértelmű. Évekkel ezelőtt kellett volna lerombolni a hohol putrit!!!!!!!!!!!!
Igazszó
2023. április 08. 18:27
Demkó közben a megmaradt kevés hitelességét is elbukta.
Bandi0723
2023. április 08. 18:24
Nem, világos!? Akkor, most kiszivárogtatták a dokumentumokat, vagy nem? Tegnap, még orosz propaganda volt, ma meg már vizsgálják? Bidé bácsi, szelleme mindenhol kisért? Most és akkor, vagy mi a tosz van? Cica, meg Patagónia! (CIA-PENTAGON) "Panem et circenses - Kenyeret és cirkuszt a népnek" Ennyi. Majd, el felejtettem valamit! ÁLDOTT, HÚSVÉTOT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!