Nyomoznak az amerikaiak a titkos iratok kiszivárogtatója után

2023. április 10. 20:03

A vizsgálat jelenleg kezdeti szakaszban van.

2023. április 10. 20:03
null

Továbbra is tart a nyomozás az interneten megjelent titkos dokumentumok ügyében, az iratokban ugyanis az ukrán légvédelemtől kezdve az izraeli Moszad kémügynökségig rengeteg részlet szerepel, így nagyon fontos az amerikai tisztviselők számára, hogy azonosítsák a kiszivárogtató személyét – írta meg az Euractiv. Egyes szakértők szerint a kiszivárogtató amerikai állampolgár lehet.

– mondta Michael Mulroy, a Pentagon egy korábbi magas rangú tisztviselője a Reutersnek adott interjújában.

Amerikai tisztviselők közölték, hogy a vizsgálat még kezdeti szakaszban van, és nem zárták ki annak lehetőségét, hogy oroszbarát személyek állnak a kiszivárogtatás mögött.

Nyitóképen a Pentagon épülete. Fotó: Pixabay

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem4
2023. április 10. 21:19
Kamu az egész. Valószínűleg brit munka. A második világháborúban is bedobtak egy tök ugyanilyen trükköt, amikor egy kanadai tizedes hulláját dobták a tengerbe, ezredesi egyenruhában, a kezéhez láncolt aktatáskában a calais-i partraszállás terveivel. Azért a britek csinálták, mert csak ők néznek mindenkit olyan szita agyú hülyének, mint amilyenek ők maguk.
letsgobrandon
2023. április 10. 21:09
Bidé is elhagyta a laptopját
Mortis Rigor
2023. április 10. 21:03
A kubai takarítónő volt.
Jajdejónekünk
2023. április 10. 21:01
Össze vagyok zavarodva... Nem az volt a duma, hogy ez az egész csak hamisítvány?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!