Madonna is feltűnt a Grammy-díjátadón – de szinte senki nem ismerte fel (VIDEÓ)

2023. február 09. 00:38

A 64 éves énekesnő a jelek szerint nem tud méltósággal megöregedni.

2023. február 09. 00:38
null

A Mandiner már korábban is foglalkozott azzal, hogy a lassan negyven évnyi zenei karriert maga mögött tudó énekesnő mennyire megváltozott az utóbbi időben. A tervek szerint idén világ körüli turnéra induló énekesnő – akit egy ismert drag queen kísér majd el fellépéséire – jóformán felismerhetetlenné plasztikáztatta magát. A Grammy-gála kapcsán pedig jócskán érkeztek olyan kommentek, amelyek azt firtatták, hogy

Madonna áll-e egyáltalán a színpadon. 

Transznemű és non-bináris előadó dala hódított a gálán

Madonna a díjátadón Sam Smith és Kim Petras produkcióját, az Unholy-t konferálta fel. Az énekesnő felvezetőjében azt mondta, hogy a karrierje során megtanulta: „ha egy dalára azt mondták, hogy lázadó, vagy botrányos, akkor mindig kiderült előbb-utóbb, hogy jó úton járt”. A páros dala, az Unholy is lázadó, hiszen arról szól, hogy egy családapa transznemű lánnyal folytat viszonyt – idézte a Marie Claire.

Madonna szereplését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Twitter-fotó

 

***

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hydra Esus
2023. február 12. 23:26
Ez Tyimosenko bazdmeg.
Menhetten
2023. február 10. 15:46
SzőrnyElla...
390 ft
2023. február 10. 12:16
Ez sem tud beletörődni a megváltoztathatatlanba.
szerencsi55
2023. február 10. 08:55
Egy kicsit hajaz "Ildikó nénire".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!