Az ukránok állítják: a végbelében akart egy orosz kém Magyarországra csempészni érzékeny adatokat (videó)

2022. december 01. 15:30

A magyar-ukrán határon lerohanták a férfit az ukrán különleges erők.

2022. december 01. 15:30
null

November végén egy feltételezett orosz ügynök a végbelében akart (állítólag) átcsempészni érzékeny adatokat az ukrán-magyar határon. A férfit végül lerohanták az ukrán különleges erők, miközben az gyanútlanul átnyújtotta az útlevelét ellenzőrzésre.

A férfi állítólagosan az ukrán belügyminisztérium volt alkalmazottja, aki információkat gyűjtött bizonyos ukrán szervek személyzetéről.

A felhelyezett adatok azovosok és különféle ukrán dandárok személyes adatai voltak. 

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2022. december 02. 14:17
Csak nem zelenszkijt bányászták ki az ánuszából?
Almassy
2022. december 02. 03:04
Ugye, a mai világban a kém a seggében szállítja, személyesen a az infót... a határon át. Az ukrán ÁVH megtalálta az elrejtett bizonyítékot. Ezek egyre nagyobb veszély a világra.
Türelem
2022. december 01. 21:09
A Tanú című film jutott az eszembe...mennyit kaphatott ez a szerencsétlen, hogy a fenekébe dugjanak kompromittáló információkat. Egyre leleményesebbek az ukránok......
Kormánypárti1
2022. december 01. 20:31
Nagy a baj a végeken! Manapság, amikor egy körömlakkon is elfér a Lenin összes, épp a seggébe dugdossa a kém a papírusz tekercseket. Az a legszánalmasabb, amikor a végtelenül hülye akar hülyének nézni másokat. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!