Kadirov: „Hiába menekülnek az ukrán nácik, eljön a megtorlás órája”

2022. július 19. 09:27

A csecsen hadvezér szerint az elszámoltatás csak idő kérdése.

2022. július 19. 09:27
null

„Egy szavába kerül Putyinnak, és összezúzzuk a nyugati államokat” – üzente tegnap az „ellenségnek” Ramzan Kadirov. A csecsen hadvezér szerint ma a világon nincs senki, aki felszólalna „a Nyugat által terjesztett pokoli utálat ellen”, kivéve Oroszországot.

Ismét Telegram-csatornáján szabadult el Kadirov:

Hiába menekülnek a nácik az orosz egységek elől, hiába próbálják megmenteni értéktelen lelküket, eljön a megtorlás órája

felháborodásaikért és Donbassz lakóinak gúnyáért” – hangoztatta Kadirov, majd leszögezte: Az elszámoltatás csak idő kérdése. Mindenkit utolérünk, aki véres bűncselekményekbe keveredett a donyecki és az luhanszki területén!”

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2022. július 20. 02:04
Vajon mik voltak annak idején a néhai John McCain szenátor kritériumai, amikor találkozott Abu Mosa-val és Muhammad Nour-ral az ISIS tagjaival 2013-ban? Vajon milyen kritériumok alapján választotta ki a sajtófotókhoz a fehér keresztényeket elrabló és lefejező muszlimokat? Vajon milyen kritériumok alapján akartak kiképezni 5400 ilyen személyt az ú.n. 30-as hadosztály kötelékébe, amelynek az első 50 tagja amint bevetették őket, a fegyverekkel paripákkal azonnal átáltak az an-Núszra front (az al-Kaida szíriai szárnya) kötelékébe? Az egyetlen szempont, hogy a fentiekhez képest Kadirovnak van humora. Muszlim kereszténygyilkos? Ez egy elég erős sztereotípia. Egy olyan területen ahol a lakosság 90,2%-a valamilyen keresztény felekezethez tartozik bárkit megölsz nagy eséllyel keresztényt gyilkolsz. Ehhez nem kell muszlim legyél.
FeketeFehér
2022. július 19. 20:11
Valakinek van valami ötlete arról, hogy ennek az ostoba, Kadirov nevű csecsen autokrata söpredéknek minden hülye twitteres megnyilvánulását miért propagálja a Mandiner? Számomra megfejthetetlen.
foldizs
2022. július 19. 14:40
Ideje lenne, hogy mi is muszlimokkal töltsük fel a hadsereget. Ha az oroszoknak jók a csecsenek, akkor nekünk is jók lesznek a szírek és a marokkóiak!
Lajoss
2022. július 19. 13:09
Ezt az állatot nem lehet levadászni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!