Lavrov: Már ereszkedik az új vasfüggöny

2022. július 01. 10:01

Közben Putyin megerősítette: Ukrajnával kapcsolatos tervei nem változtak.

2022. július 01. 10:01
null

Új hidegháborúról beszélt Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Minszki látogatásán, miután a NATO Oroszországot minősítette a legsúlyosabb biztonsági fenyegetésnek. Lavrov egy diplomáciai évforduló miatt járt a belarusz fővárosban – számolt be az Euronews.

 – idézte a lap Lavrov szavait.

Putyin tervei nem változtak

Hasonlóan fogalmazott az orosz elnök is, aki úgy válaszolt arra, hogy a NATO felszólította a háború leállítására: Ukrajnával kapcsolatos tervei nem változtak. Vlagyimir Putyint csütörtökön az indonéz elnök, Joko Widodo látogatta meg,

aki egy nappal korábban még Ukrajnában volt, és levelet is vitt számára Volodimir Zelenszkijtől.

Putyin és Widodo az élelmezésbiztonságról is tárgyaltak. Putyin kijelentette, hogy Oroszország teljes mértékben kész kielégíteni a baráti országok műtrágya iránti igényeit.

Nyitókép: MTI/EPA-KEYSTONE

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. július 05. 13:44
....már csak ez hiányzott...kell a vasfüggöny hogy ezek a libsi amcsi bunkók ne tudjanak oda menekülni a népharag elől...pfuj
alteregon
2022. július 01. 14:35
Ezt a vasfüggöny dolgot érdemes nem csak földrajzi gazdasági kontextusban nézni. Ha elmúlik ez a háborús hisztéria mindenki felteheti a kérdést, hogy egy liberálfasiszta genderőrült vagy egy toleránsan konzervatív társadalomban akar-e élni.
Reszelő Aladár
2022. július 01. 12:45
Eg EU-Oroszország-Kína kombó már az USA-nak is sok lett volna. Itt most egy lépésből kicsit kifosztják az EU-t és szeparálják Oroszországot és ezáltal a szárazföldön át Kínát is. Pedig már pont kezdett működni a vasúti áruszállítás. Van it is valami véletlen?
ohassa
2022. július 01. 12:45
"ereszkedik a vasfüggöny" Régen is a szovjetunió eresztette le a vasfüggönyt, hogy butaságban, örök együgyűségben tartsa az alattvalóit, elzárva tőlük a romlott Nyugatot. (Most Kirill bűnöző pátriárka segedelmével történik ez). Drúzsbapeti miniszter barátja, lavrov most valami hasonlón ügyködik. Az idén is egyébként lavrov fogja eligazítani a magyar nagyköveteket az éves értekezleten, mint tavaly?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!