Kadirov: Közel a megtorlás

2022. június 14. 16:19

Üzent a Nyugatnak a csecsen hadvezér.

2022. június 14. 16:19
null

Telegram-oldalán üzent kedden Ramzan Kadirov csecsen hadúr. Állítása szerint az ukrán erők a donyecki piacot ágyúzták, azt írja, három ember, köztük egy gyerek meghalt, tízen pedig megsérültek. Emellett Kadirov arról is ír, hogy egy lövedék a donyecki szülészeti kórház tetejébe is becsapódott.

„Meglepő néhány európai média aljas álláspontja. Így például az egyik német tévécsatorna beszámolt Donyeck bombázásáról... orosz részről” – írja. Kadirov szerint ez egyértelmű megerősítés, hogy nem csak Ukrajna és a NATO harcol „donyecki és luhanszki népköztársaság” ellen nem, hanem a média is.

A csecsen hadúr szerint a nyugaton „nem törődnek a donbaszi civilek életével”. Kadirov szerint „ebben nincs semmi meglepő”, mert

annak érdekében, hogy NATO-rakétákat telepítsenek erre a vidékre, a Nyugat kész elpusztítani a civil lakosságot ukrán tüzérek segítségével. De megnyugodhat, közel a megtorlás”

– fogalmazott. 

Nyitókép: Alexey Nikolsky / SPUTNIK / AFP

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wilks
2022. június 14. 20:45
Majd a narancsos mukereszteny komcsi náci nagyott nezz majd, mikor muszlim vhaverjuk elvágja a torkukat. :))) Megérdemelten. :D
PUSZTÍTÓ1
2022. június 14. 19:43
+++++++++++++++++++++++++ MOSZKOVITÁKNAK, putler RAJONGÓKNAK INGYEN OROSZ RULETT DUPLA GOLYÓVAL! ++++++++++++++++++++++++ BONUS VODKA KÖRÖNKÉNT ++++++++++++++++++++++++
SkyCopy
2022. június 14. 19:40
Bakker, ez a hazugság cunami mikor fogja elérni a nyugati társadalmakat? Hihetetlen hogy amerikában, kanadában, vagy nyugat európában mekkora orosz ellenes kampány folyik, az ott lakóknak fogalma sincs semmiről, ők csak azt látják és hallják hogy putyin a sátán. Azt látják hogy az ukrán hadsereg brutálisan jól képzett, mindent lelőnek, kilőnek, nyomulnak előre, az oroszok a végletekig bénák, primitívek. A híradásokban kizárólag csak kilőtt orosz tankokat mtogatnak, meg játék drónokról dobált pici bombákat. A valóságról meg mélyen hallgatnak, arról hogy mi ennek a fegyveres konfliktusnak a valódi oka, vagy hogy zelenszkijt megvették már évekkel ezelőtt, az egész sztori egy háború kreálásáról szólt. Erről hallgatnak, a lényeg hogy putyint démonizálni kell, meg hogy európa beledögöljön a szankciókba. Mert hát ukrajna a bolygónk gyöngyszeme. Amit izraelnek lehet, azt az oroszoknak nem. Amit amerika megtehet, azt az orosz nem. Még jó hogy, hiszen a globál médiát a nyugat uralja, amit azok mondanak az a szent. Csavarjunk egyet a dolgon: az oroszok a világ urai, most azt mondták volna hogy ukrán nácik gyilkolják az orosz nemzetiségeket... A világ egyöntetűen elítélte volna az ukránokat, és támogatnának az orosz akciót. Azt hiszem az öböl válságban is az volt, hogy az usa a szent, a jó, az igazságos. Persze mindenki széles váll veregetéssel nyugtázta, hogy amit tesz az usa, az nagyon helyes. Na ehhez már nincs mit hozzá tenni.
erdei nyezega
2022. június 14. 19:40
kadirov..........lehet hogy nem egy terézanya........de ki az?............viszont a megérzésem szerint igazat beszél!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!