Nem csak a málnát szereti

2021. augusztus 22. 08:57

A medve a görögdinnyét is falja, s nem zavarják az emberek sem.

2021. augusztus 22. 08:57
null

Az emberek közelségéhez hozzászokott fiatal barna medve dinnyét eszik az erdélyi Kovászna megyében található Torja község közelében 2021. augusztus 21-én.

(Szöveg, fotó: MTI/Veres Nándor)

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kriszta67
2021. augusztus 24. 12:43
Egyszer láttam egy olyan videót hogy egy erdei pihenőhelyen leült a pad szélére az asztal mellé egy csapat fiatalhoz, azok meg kenték neki sorba lekvároskenyereket -:)
A felhasználónév megadása kötelező
2021. augusztus 23. 23:41
Állítólag az a medve, amelyik a tenyeredből eszik, az előbb-utóbb a karodból és a combodból is fog!
bunko_jobbos
2021. augusztus 23. 07:37
Medvekvóta kéne, aztán a felesleget meg kilőni. Ezek a medvesimogatók kb. azon a szinten vannak, mint a migránssimogatók. A lényeg a normális ember életének megnehezítése. A biológia alaptörvénye, hogy minden élőlény annyira szaporodik, mint amennyi az elérhető élelmiszer. Kivétel a fehér ember. Ez az előnye és a sérülékenysége is egyben. Azt hallottam, hogy egyetlen egy megoldás van a medvékre, hogy az ember kirak fagyállót. Az édes, és aztán máshol döglenek meg. Szerintem jobb lenne kilőni őket.
simonvitéz
2021. augusztus 22. 22:34
Hargita megyében jártunk. A Gyilkos tóhoz kétszeres stoppal mentünk először Sepsibikszádig, majd onnan a toig. A második fuvarnál a székely ember bizony panaszkodott rendesen a medvékre. Bejárnak a kertekbe, tönkre teszik a gyümölcsfákat. Meg persze sajnos néha az emberéletben is kárt tesznek. Mondja, hogy gyakran az út mellé is kiállnak koldulni, a turisták meg etetik őket. Ahogy mondja, fordulunk a szerpentinen, ez már ott is volt egy kéregeto mackó. Megalltunk a kocsival, hagyta is magát lefotózni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!