Egy francia kiflitől rettegtek napokon át Krakkóban

2021. április 15. 15:03

Veszélyes állatnak hitt croissant-hoz riasztották a hatóságokat Krakkóban.

2021. április 15. 15:03
null

A Krakkói Állatjóléti Társaság Facebook-bejegyzése szerint egy helyi lakos kétségbeesett telefonhívása nyomán szálltak ki a helyszínre.    

Két napja ül egy fán a házzal szemben. Az emberek nem mernek ablakot nyitni, mert félnek, hogy bemegy az otthonukba.

Barna színe van, és egy fán pihen”  – idézte fel a telefonáló szavait a szervezet. A telefonos bejelentő egy „lagúnára” gyanakodott, amit valószínűleg a leguán vagy iguana állatok helyett értett. 

Ragadozómadárra gyanakodtak

A szakemberek eleinte ragadozómadárra gyanakodtak, de a bejelentő kitartott amellett, hogy a teremtmény sokkal inkább egy leguánra hasonlít, noha ez a szó nem jutott rögtön eszébe és először lagúnát mondott. Mindezektől függetlenül a szervezet munkatársai kimentek a helyszínre és fel is fedezték a gyanús lényt egy orgonafán, azonnal észlelve, hogy „se feje, se lábai nincsenek.

Akkor már tudtuk, hogy nem segíthetünk ezen a teremtményen. Ugyanis a rejtélyes iguana vagy inkább lagúna egy croissant volt.

– írták a közösségi oldalon. A társaság reméli, hogy ez az incidens nem tántorít el senkit attól, hogy jelentse, ha aggodalma támad valamilyen állat jóléte miatt.

(MTI)

Fotó: Facebook

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NorthernOutlaw
2021. április 16. 00:42
Ez nagyon nagy LOOL "Barna színe van, és egy fán pihen” ezen beszartam :))))))
Teréz A Piréz
2021. április 15. 23:55
Nem bírom abbahagyni a röhögést... :D:D Elképzelem, amint a néne a bezárt ablak mögött kuksol, és retteg a "lagúnától"... Nem szórakoztam ilyen jót azóta, hogy Biden fogra esett a lépcsőn.
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2021. április 15. 21:05
Időnként ilyen hírek is kellenek.
Senki Alfonz
2021. április 15. 20:51
Felháborító rasszizmus, hogy egy töltött péksüteményt - pusztán a sötétebb színe miatt - veszélyesnek nyilvánítsanak és bezárják előtte a nyílászárókat!!!! Hogy kérjen így menedékjogot???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!