Kiakadtak a zsidó republikánusok, miután Biden Goebbelshez hasonlította Trumpot

2020. szeptember 27. 20:11

„Ha az az egyetlen érved, hogy nácinak nevezed az ellenfeledet, akkor egyáltalán nincsenek érveid”– mondta a Republikánus Zsidó Koalíció elnöke.

2020. szeptember 27. 20:11
null

Joe Biden szombaton egy interjúban kijelentette, hogy Trump „olyasmi, mint Goebbels.” A politikus azért hasonlította a náci propagandistához az elnököt, mivel az többször azt állította, hogy ő a „szocialisták” szekerét tolja – számolt be a Politico nyomán a Neokohn.

Az MSNBC-nek adott interjúban Biden elmondta, hogy az elnök csak azért beszél róla, hogy „elvonja a figyelmet a koronavírussal kapcsolatos hibáiról.” Az interjúban azt állította, hogy a szavazók biztosan látják a különbséget közte és az elnök között, aki „inkább egy Castro, mint egy Churchill.

A Republikánus Zsidó Koalíció egy nyilatkozatban felszólította Bident, hogy vonja vissza az összehasonlítást – írja a The Times of Israel. „Ha az az egyetlen érved, hogy nácinak nevezed az ellenfeledet, akkor egyáltalán nincsenek érveid. (…) Nincs helye a politikai párbeszédben a holokausztra utalásnak, vagy annak, hogy valaki a jelölteket a nácikhoz hasonlítsa. Ez sértő és lekicsinyíti a holokauszt emlékezetét, és az áldozatok szenvedését” – jelentette ki a szervezet elnöke. A demokraták kampánystábja egyelőre nem reagált a kritikákra.

Nyitókép: MTI/AP/Andrew Harnik

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. szeptember 29. 14:40
agyatlan barom! ha már nincs érv! van blödli!
Kristály
2020. szeptember 28. 07:32
Erre a Bidenre még a budi kulcsot sem lehet rá bizní nem hogy egy országot.
szeekely
2020. szeptember 28. 01:41
Meghogy Trump egy Goebbels?! Hiszen a pajecos erdekek menten politizal. Talan inkabb zsido-barat demagog. Ha mar Goebbels, akkor leginkabb egy cionista Goebbels!!
Rugo
2020. szeptember 27. 23:06
"olyasmi, mint Goebbels." "inkább egy Castro, mint egy Churchill." --- Szerencsétlen Biden, mennyi mindent összehordott. Egyébként Churchillre úgy utalt nemrég, mint volt amerikai elnökre. Saját magáról pedig azt mondta, hogy 180 éve választották be a szenátusba. Abszolút zavart szegény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!