Gépfegyveres pappal támad Örményország

2020. szeptember 27. 23:35

Az újra élesedő örmény–azeri konfliktusba Örményország hivatalos Twitter-oldala is beszállt.

2020. szeptember 27. 23:35
null

„Hit & Erő!” – írja az Armenia nevű Twitter-oldal, amelyet Örményország külügyminisztériuma működtet: a képen egy gépfegyverrel pózoló pap látható a kies örmény hegyvidéken.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2020. szeptember 28. 15:30
Hé nyomorultak, maradjatok a földön az érintettek majd eldöntik hogy hol lakik a jóisten.
zsoltkom2
2020. szeptember 28. 13:27
Gépfegyveres pap... Hit... erő... keresztény szeretet. Klasszicizálódás, egyszerűsödés irányába mutat ez a változás. A fenyegetettség állapotában stílusváltás is megfigyelhető... újra és újra. Csak most nem kard van a pap derekán. Jézus gránátvetővel... a jézushívő meg ... "Szép selymes lódingom, dali pár pisztolyom. Nosza, rajta, jó katonák, igyunk egészséggel, Menjen táncba ki-ki köztünk az Ő jegyesével." Kereszt mindenhol, a kézben a szájban... "az utcán oly szokottan ismételt hogy-vagy-okban a hirtelen puhábban szorított kézfogásban, ahogy egyszercsak szerelmed arca megfagy, mert ott van a légyottban"
Hunyadi Mátyás
2020. szeptember 28. 10:38
Látom, mindenki elfeledkezik Kapisztrán János szerzetesről aki szervezte és vezette a törökök ellen felvonuló keresztes hadakat. Meg kellett volna tanulni a történelmet az iskolában - és akkor nem írogatnának felesleges okoskodásokat a "kereszténységről".
dyn gwyn
2020. szeptember 28. 10:22
Amiről te írogatsz, az zsidó belügy. Akkor még nem voltak muzulmánok, akik 1500 után el akarták pusztítani a magyar keresztényeket, akik ellen papok karddal harcoltak. Ideje becsukni a Bibliát, és tenni valamit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!