Trump reagált Colin Powell kijelentéseire

2020. június 08. 10:17

Az amerikai elnök szánalmasnak nevezte a korábbi külügyminiszter CNN-nek adott interjúját.

2020. június 08. 10:17

Ahogy korábban mi is megírtuk, Colin Powell volt külügyminiszter a CNN hírtelevíziónak adott vasárnapi interjújában arra buzdította az amerikaiakat, hogy ne szavazzanak Trumpra az őszi elnökválasztáson. Powell – aki 2003-ban az ENSZ Biztonsági Tanácsában hosszasan fejtegette, hogy Irakban tömegpusztító fegyverek vannak – a többi között azzal vádolta meg Trumpot, hogy folyamatosan hazudik. Az amerikai elnök Twitter-oldalán válaszolt az őt ért vádakra. Azt írta: „Szánalmas interjút adott Colin Powell a hírhamisító CNN-nek. Ő a hivatali ideje alatt gyenge volt és mindenkinek mindent eladott – ami rossz volt az USA-nak. A »tömegpusztító fegyverek« ügyében is szintén teljesen tévedtek, és tudjátok, mibe került nekünk ez a hiba? Szomorú! Csak negatív kérdéseket tettek fel.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. június 08. 13:53
Trump a republikánusoknak is ciki.
llnnhegyi
2020. június 08. 12:31
Doni! Vágd pofán Powelt!
MayorAnna
2020. június 08. 11:22
Puha vagy Donald!
MayorAnna
2020. június 08. 11:21
Ez az anyabaszó extábornok/exkülügyér nigga, jól megállta volna a helyét Sztálin mellett is:-biztos nem végeztette volna ki a Nagy Tisztogató...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!