Allahot éltetve késelt rendőrt a spanyol határon egy marokkói

2017. július 25. 12:36

Allahot éltető marokkói férfi sebesített meg késsel egy spanyol rendőrt az észak-afrikai Melilla egyik határátkelőjénél. A támadóról kiderült, hogy nem terrorista hanem mentális problémákkal küzd.

2017. július 25. 12:36

Allahot éltető támadó sebesített meg késsel egy rendőrt az észak-afrikai spanyol exklávé, Melilla és Marokkó egyik határátkelőjénél, Beni Enzarnál kedden – közölték a spanyol hatóságok. A spanyol közszolgálati televízió beszámolója szerint a férfi a határállomás autók számára kijelölt útszakaszán késsel a kezében kiabálta: „Allahu Akbar!” (Allah a leghatalmasabb). 

A rendőrök a férfit feltartóztatták, de egyikük a kézfején könnyebben megsebesült. Az Europapress hírügynökség rendőrségi forrásokra hivatkozva közölte: a hatóságok elvetették azt a lehetőséget, terrorcselekményről lett volna szó, az őrizetbe vett marokkói állampolgárról kiderült, hogy mentális problémái vannak.

Beni Enzar a legnagyobb a négy határátkelőhely közül a Spanyolországhoz tartozó Melilla és Marokkó között, forgalma jelentős, mivel nap mint nap sok kereskedő, munkavállaló jár át egyik országból a másikba.

(MTI)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2017. július 25. 17:14
"A támadóról kiderült, hogy nem terrorista hanem mentális problémákkal küzd" Nem úgy van hogy minden terrorista alapból mentálisan sérült..?
3M..
2017. július 25. 16:55
Állítólag nagyon nehéz gyermekkora volt. Később az egyetemen sem értette meg senki. Szegény srác, mikor akasztják? Szebb Jövőt!
Harangláb
2017. július 25. 15:46
Agysebész volt a lelkem, csak már régen műtött és hiányérzete támadt, mert dolgozni azt nagyon szeretetnének...
Akitlosz
2017. július 25. 15:06
Sokban van Spanyolországnak annak a két afrikai városnak a megtartása. No nem mintha a tengeri határokat könnyebben meg lehetne védeni, lásd Olaszország képtelenségét erre. Mondjuk legeslegelőször is akarat kellene hozzá, és ha már az is hiányzik, akkor minden hiába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!