Putyin szeretné, ha összefogna a világ a terrorizmus ellen

2017. május 09. 11:02

A náci Németország felett aratott győzelem 72. évfordulója alkalmából kedden megtartott moszkvai díszszemlén az orosz elnök arról beszélt: a terrorizmus, a szélsőségesség, a neonácizmus és más fenyegetések elleni hatékony harchoz nélkülözhetetlen az egész nemzetközi közösség konszolidációja.

2017. május 09. 11:02

Az orosz fegyveres erők képesek visszaverni minden agressziót, ám a terrorizmus és más fenyegetések elleni harchoz nemzetközi összefogásra van szükség – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a náci Németország felett aratott győzelem 72. évfordulója alkalmából kedden megtartott moszkvai díszszemlén. „A terrorizmus, a szélsőségesség, a neonácizmus és más fenyegetések elleni hatékony harchoz nélkülözhetetlen az egész nemzetközi közösség konszolidációja” – közölte.

A borzalmas tragédiának (a második világháborúnak) elsősorban a faji felsőbbrendűség bűnös ideológiájával szembeni elnéző magatartás, a világ vezető hatalmai közötti megosztottság miatt nem sikerült elejét venni, ez tette lehetővé, hogy a nácik kisajátítsák azt a jogot, hogy eldöntsék más népek sorsát, hogy kirobbantsák a legkegyetlenebb véres háborút, és hogy halálos céljaik szolgálatába állítsák csaknem az összes európai országot” – hangoztatta Putyin.

(MTI)

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciprióta
2017. május 10. 04:31
egy folyamatosan nekrofil társadalom kiválóan odaillő vezére tombolhatta ki magát az un. győzelem napján, emlékezhetett arra,hogy bálványa sztalin miként intézett el néhány tollvonással negyven millió oroszt semmi négy év alatt...milyen csodálatos ember és mily nagyszerü ünnep ez Moszkvában...
Földes "Thomas" Tamás
2017. május 09. 17:48
Putyin szeretne, ha a világ összefogna a SZUNNITA terrorizmus ellen, ÉS egyúttal mindent elnéznének az emberek az Iránnak és Oroszországnak oly kedves síita csoportoknak.
Akitlosz
2017. május 09. 16:46
A politikusok mindig nagyon szeretnének összefogni. Szavakban. Csak nem csinálják, mert az egész rendszerük a versengésre épül. Sőt az egész emberi és állati természet. Nem lehet minden ország akkora, mint Oroszország.
áfonya
2017. május 09. 15:39
Jubcker merkel orosz embargóról ugat ,közben a volt kgst országokat az orosz piacról kiszorította helyére merkel - német piac lépett . Merkel hiteltelen hazug pénzéhes gyarmatosító.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!