Gépfegyverrel „megy neki” Obama politikájának a kormányzójelölt

2016. augusztus 05. 12:26

Géppuska mögé ülve kampányol videójában Eric Greitens Navy Seal-veterán, aki republikánus színekben indul a kormányzóságért Missouriban.

2016. augusztus 05. 12:26

Egy Navy Seal-veterán, egy Minigun és egy üzenet. Viszonylag egyszerűre vette a figurát Eric Greitens, aki novemberben republikánus színekben indul a kormányzói pozícióért Missouriban. Szerinte Obama és a demokraták el akarják csalni a kormányzóválasztást, de ő, a „konzervatív harcos” ezt nem fogja hagyni: csökkenti a kiadásokat, munkát teremt, megvédi az életeket és a fegyverviselést lehetővé tevő második alkotmánykiegészítést.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2016. augusztus 05. 19:49
Trump nagyjából ugyanezen stílus miatt bukja el a választást. Akkor gondolom majd csalásról ordítoznak.
Tintamin
2016. augusztus 05. 18:21
Mindenképp rá szavaznék. Meggyőztek brilliáns a gondolatai.
Akitlosz
2016. augusztus 05. 16:58
Honnan szerzett géppuskát? Honnan volt joga lövöldözni? Aztán csodálkoznak, hogy sok a gyilkolászás náluk. Sem az, hogy valaki katona volt valamikor sem az, hogy manapság politikus még nem jogosítja fel ilyen lövöldözésre.
na még ez is
2016. augusztus 05. 13:39
no őt sem az eszéért szeretik a szavazói (már ha vannak)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!