Nem a mai Kim Dzsong Un legjobb napja

2016. július 06. 19:56

Az amerikai pénzügyminisztérium szankciókat jelentett be Észak-Korea, és konkrétan most első ízben az országot irányító Kim Dzsong Un ellen.

2016. július 06. 19:56

A minisztérium közleménye az emberi jogok megsértésére hivatkozva jelentette be a pénzügyi büntető intézkedéseket. A Jack Lew vezette tárca kommünikéje szerint a pénzügyi szankciókat Kim Dzsong Un észak-koreai vezető és az ország tíz magas rangú tisztségviselője ellen foganatosítják. „Kim Dzsong Un irányításával az észak-koreai rendszer továbbra is tűrhetetlen kegyetlenséggel bánik népével, beleértve a jogtalan gyilkosságokat, a kényszermunkát és a kínzásokat” – olvasható a közleményben, amelyet Adam Szubin, a minisztérium terrorizmusellenes küzdelemért és pénzügyi hírszerzésért felelős államtitkára írt alá.

A pénzügyminisztérium bejelentésére azt követően került sor, hogy az amerikai külügyminisztérium újabb jelentésben tárta fel az észak-koreai jogsértéseket.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2016. július 07. 07:27
Észak-Korea és Kim Dzsong UN egy bolsevik, sztálinista féreg, de hagyjuk már, hogy éppen az USA akar pálcát törni felettük az "az emberi jogok megsértésére hivatkozva".
balbako_
2016. július 07. 05:57
1946 óta regnál a Kim dinasztia és most elítélik. Röhej!
Akitlosz
2016. július 07. 01:47
Aztán mégis mik ezek a szankciók? Arról persze nincsen egy szó sem. Tűrhetetlen mi? Ehhez képest már tűrik lassan 70 éve.
cutcopy
2016. július 06. 22:58
Tehát a kis Kim Guantánamót mintázza..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!