Biztonságikamera-felvétel rögzítette az utasszállító lezuhanását

2016. március 19. 13:18

A gép két órán keresztül körözött az oroszországi Rosztov-na-Donu repülőterének légterében, de feltehetően a viharos szél miatt nem tudott landolni, majd pár száz méterre a leszállópályától a földnek csapódott. A szerencsétlenséget senki sem élte túl.

2016. március 19. 13:18

Szombatra virradóan lezuhant a FlyDubai légitársaság egyik utasszállító repülőgépe, miközben a dél-oroszországi Rosztov-na-Donu repülőterén próbált landolni. 

A gép körülbelül két órán keresztül körözött a reptér légterében, mert feltehetően a viharos szél miatt nem tudott leszállni, majd kétszázötven méterre a leszállópályától a földnek csapódott. 

Az RT által közzétett videón – melyet egy biztonsági kamera rögzített – látszik, ahogy az utasszállító lezuhan, majd lángolni kezd.

A szerencsétlenségben az ötvenöt utas és a hét fős személyzet életét vesztette. 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2016. március 20. 11:58
Tegnap véletlenül pont akkor néztem oda a televízióra, amikor a baleset színhelyét mutatták. Láttam: az üléseket, bőröndöket, hullákat. S az jutott az eszembe, hogy a Germanwings-nél tavaly, semmi hasonlót sem mutattak. Ott csak törmelék volt, mint egy szeméttárolóban. Pedig robbanás, és tűz sem volt. Ki érti ezt?
ciprióta
2016. március 20. 05:23
az összes orosz állami csatornán zajlik a szerecsenmosdatás...napersze ...a hibás a gép pilótája volt...de arról a rohadékok nem számolnak be,hogy egyetlen egy gép sem volt hajlandó két órán keresztül körözni Rosztov felett, valamennyi egyéb járat azonnal továbbrepült Krasznodárba, ugyanezt tette a katasztrófabizottság minisztereit szállitó különgép is.Le kell zárni az orosz légteret,mindaddig amig a putyini gané disznóólja uralkodik a polgári élet minden vonatkozásában.
Akitlosz
2016. március 19. 17:46
Hát ennél még az is jóval több esélyt ad, ha megpróbál leszállni, legfeljebb nem sikerül, de ennél rosszabbul nem járhat. Ha kényszerhelyzet van akkor meg kell próbálni leszállni, akármit is mond már a légiirányítás a végén. Ha össze is törik a gép, akkor is több az esélye, hogy lesznek túlélők.
robag
2016. március 19. 15:10
Nekem úgy tűnik, mintha eleve égett volna a gép. Bár lehet, hogy csak reflektora/lámpája fénye volt az amit annak hiszek. Nyugodjanak békében az áldozatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!