Felébresztik Schumachert a kómából

2014. január 30. 13:12

Schumacher menedzsere és családja is megerősítette a már pár napja terjedő hírt: a Forma-1-es legendát orvosai felébresztik a mesterséges kómából.

2014. január 30. 13:12

Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm a család nevében megerősítette csütörtökön, hogy orvosai felébresztik a mesterséges kómából a síbalesetet szenvedett autóversenyzőt - írja a Focus Online információi alapján a hvg.hu.

A Bild.de a menedzser hivatalos közleményére utalva azt írja, az ébresztési folyamat nagyon sokáig eltarthat, az altatószer adagot nemrég csökkentették.

Szerdán a menedzser még azt közölte: minden olyan információ, amely nem tőle, vagy a hétszeres vb-győztes versenyzőt kezelő orvosi csapattól származik, pusztán spekulációnak tekintendő.

Schumacher a franciaországi Méribelben történt december 29-i síbalesetében szenvedett súlyos fejsérüléseket, azóta a grenoble-i kórházban ápolják. Állapota életveszélyes volt, kétszer operálták meg, a második beavatkozás során vérömlenyt távolítottak el az agyából.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2014. január 30. 17:33
bízni, remélni.
vigyor
2014. január 30. 17:21
Gyerünk bajnok, most mutasd meg, hogy tudsz küzdeni!!!!!!!!
kuwiq
2014. január 30. 16:58
Már csak az a kérdés, ki fog felébredni? Azt a Schumachert, akit ismertünk, elfelejthetjük ennyi agysérülés után. Remélem, hogy annyira nem változik el, hogy a családja felbomoljon miatta. Hajrá Schumi!!!!
==T==
2014. január 30. 16:22
Hajrá Bajnok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!