Újra megműtötték Schumachert

2013. december 31. 12:44

A hétfő esti műtét során megszüntették a koponyában lévő vérömlenyt. Az orvosok szerint a beavatkozás jól sikerült, de Schumacher állapota még mindig kritikus.

2013. december 31. 12:44

Az orvosok azt mondták: a pilóta állapota a műtét után egy kicsivel stabilabb és kezelhetőbb lett, de továbbra is nagyon súlyos. A jövőbeli kilátásokról nem tudtak nyilatkozni, a legfontosabb most, hogy időt nyerjenek. 

Azért ülünk itt, hogy elmondjuk, mi történt az ezt megelőző 24 órában, másról egyelőre nem beszélhetünk. Ha nincs miről beszélni, akkor nem is fogunk megszólalni. Van egy stratégiánk, e szerint haladunk. Időt nyertünk, ez volt a legfontosabb és továbbra is ez a legfontosabb.” – idézi a Sport Géza Jean-Francois Payen professzort.

Michael Schumacher vasárnapi síbalesete során súlyos fejsérüléseket szenvedett. Az orvosok elmondták: Schumachernek koponyaűri vérömlenye, agyi ödémája és kétoldali agysérülése van.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2013. december 31. 17:39
Bezzeg, ha Kis Béla törte volna össze magát! Se import agysebész, se sajtótájékoztató, talán már nem is élne. De hír egészen biztosan nem lenne belőle.
kjkj945
2013. december 31. 15:06
Az orvosok sem tudják pontosan mi sérült és mi nem! Sikerüljön!!!
kjkj945
2013. december 31. 14:23
Jobbulást!!! És teljes felgyógyulást!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!