Schumacher életéért küzdenek az orvosok

2013. december 30. 11:31

A Grenoble-i kórházban hétfő délelőtt tartott sajtótájékoztató szerint a hétszeres világbajnok autóversenyző állapota továbbra is válságos, kómában tartják. Az orvosok nem tartanak szükségesnek egy második beavatkozást, de nem tudják, mi vár Schumacherre.

2013. december 30. 11:31

Mesterséges kómában tartják, de egyelőre nincs szüksége második beavatkozásra Michael Schumachernek. A hétszeres világbajnok autóversenyző vasárnap szenvedett súlyos síbalesetet Franciaországban. Mentőhelikopterrel szállították egy közeli kórházba, majd mikor kiderült, hogy a sérülés súlyos, átszállították a Grenoble-i egyetemi kórházba, ahol megműtötték.

A sajtótájékoztatót tartó orvosok szerint Schumacher nagy sebességgel csapódott egy sziklafalnak, azért lehet még egyáltalán életben, mert sisakot viselt. Az orvosok küzdenek az életéért, de egyelőre nem tudják biztosan megmondani, mi fog történni vele. További tájékoztatást akkor adnak, ha történik valami.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2013. december 31. 12:04
A legújabb sajtótájékoztató alapján kicsit javult az állapota, de még persze mindig kritikus. Az éjjel kiszedtek egy vérömlenyt a fejéből.
Zernebock
2013. december 31. 00:03
Vége lesz, most mondom. Ilyen sérülést nem tud kivédeni.
tunde04
2013. december 30. 17:38
„Nyugtalanok vagyunk az állapota miatt, jelenleg az a legfontosabb, hogy ne növekedjen a fejében a nyomás” – közölte Gérard Saillant professzor." reméljük a legjobbakat, mielőbbi gyógyulást neki. és csak remélni lehet azt is, h ha túléli, akkor nem lesz az agyának maradandó sérülése.
Akitlosz
2013. december 30. 17:26
Ő sem bírta nyugodtan élvezni az eurómillióit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!