A bostoni merényletről is tárgyal Amerikában az izraeli rendőrség vezetője

2013. április 17. 09:31

Amerikába utazott munkalátogatásra a bostoni maratoni futáson történt robbantások után az izraeli rendőrség vezetője, Jóhánán Daninó – írta szerdán a Mááriv című izraeli napilap.

2013. április 17. 09:31

A három magas rangú rendőrtiszt társaságában utazó Daninó a tervek szerint találkozik az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) vezetőjével, valamint New York-i és washingtoni rendőrségi vezetőkkel.

Az izraeli rendőrség azt közölte, hogy előre eltervezett látogatásról van szó, de a bostoni merénylet nyomán szó lesz együttműködésről a terror elleni küzdelem területén is. Daninó rendőrtisztek mellett tárgyal az internetes bűnözéssel foglalkozó szenátorokkal is Washingtonban.

Előkészítik az izraeli és az amerikai bűnüldöző szervek közötti együttműködési megállapodások aláírását a nyomozati anyagok cseréjéről, valamint a szervezett bűnözés és a terror elleni összehangolt küzdelemről.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. április 17. 10:14
És a moszad volt a tettes????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!