Londonba megy Veres?

2010. január 20. 07:35

A volt pénzügyminiszter az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) alelnöke lehet.

2010. január 20. 07:35
Veres János hiába volt első az MSZP által készített, uniós biztosjelölteket rangsoroló listán, Bajnai Gordon mégis Andor Lászlót jelölte akkor. A miniszterelnök azonban Andor jelölésének bejelentésével egy időben ígéretet tett arra, hogy Verest „jelentős nemzetközi feladatra” fogja felkérni. Veres a keleti kapcsolatokért felelős kormánybiztosi posztjának mondhat búcsút, ha az EBRD elnöke rábólint jelölésére, amelyet a Népszabadság szerint Bajnai már írásban is beadott.

Szollár Domokos nem kommentálta a lap értesüléseit.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states
2010. január 20. 14:55
Bajnai ilyenkor mutatja valódi arcát, égeti magát ennek a bunkó maffiózónak a kinevezésével. Szegény EBRD, reszkess, ha nem beszéled a középfokú angolt...
Google
2010. január 20. 14:13
Jelölni éppenséggel lehet, kérdés, meg is választják-e. A jelölőről már megvan a véleményünk, most az EBRD jön! Szekerest is jelölték, Eörsit is, bejönni csak Magyar jött be valamilyen európai posztra. Ők ezzel a jelöléssel is pár napig a saját érvényességük imázsát tartják fenn, persze, mi itt mucsán nem értékeljük ezt a gátlástalan zsenit, bezzeg a külföld... Hát meglátjuk!
Machiavelli
2010. január 20. 11:06
"A rátarti úr napszámért kunyerál. Már mindent elkótyavetyéltek. Csak alantas szolgálatok maradnak, égbekiáltó árulások. Lesznek, kik alattomos ellenséggel fújnak egy követ. " -- nyirkai jóslat
Machiavelli
2010. január 20. 11:01
Szóval veres megkapta a menekülési utat és jutalmát a pénzügyi világbirodalomtól a nekik hűen tett, nekünk hazaáruló szolgálataiért. Ugyan így megkapta Németh Miklós, Medgyessy Péter és most Veres János is. Meg fogja kapni li-Bajnai is. Nem tűnik ez föl senkinek? Csak példaké(pké)nt Izrael Állam az ilyen - nono, ez ott idáig el sem juthatna - hazaáruló, az országot idegen hatalmaknak kijátszó hulladékot egészen biztosan kivégezné, sőt ha szökésben lenne - pl EBRD alelnökként -, akkor bárhová utána menne és hazarabolná, hogy kivégezhesse!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!