Novák Katalin férje tartalékosnak állt

2023. február 25. 14:12

A köztársasági elnök büszke a férjére.

2023. február 25. 14:12
null

„Büszke feleségként voltam szemtanúja annak, hogy

Szükségünk van az erős tartalékos haderőre is!” – írja a Facebookon Novák Katalin.

Nyitókép: Facebook

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2023. február 27. 08:48
Megszabadul a bakjától...
Gyzoltan
2023. február 26. 10:34
"Szükségünk van az erős tartalékos haderőre is!” – írja a Facebookon Novák Katalin." A tartalékosok nem helyettesíthetik az önvédelmi territoriális haderőt, melynek szükségességét a háborús helyzet is alátámasztja! A kérdésnek van elkötelezetten magyar szakértője, egy sajnálatos baleset okán, könnyen elérhetően, talán elő kellene venni...
Katicza
2023. február 26. 06:16
Mennyi okádék takonygerincű lumpenproli csűrhe söpredéke van a társadalomnak és mind idetolakszik epét hányni. Szórakoztató látni a nyomorukat, legalább tudom, hogy ameddig ennyi irigy, rosszindulatú fotelhuszár van, addig jó. Őrjöngjenek, okádjanak, változtatni akkor sem fognak a dolgokon, és megmutatják milyen gyengék, milyen kis jelentéktelen senkik. A társadalom selejtje a 444, hvg, alfahír, és hasonló mocsok szennylapokon szocializálódott csürhe. Pár száz selejtről van szó, oldalanként pár tucat hozzászóló szokott csak fröcsögni, többen több helyen és több nick néven, hogy soknak látszódjanak. De látszik ezzel a szellemi sivárság is, az igánytelenség és a tudatlanság. És még kérkednek is vele. Szórakoztató beleolvasni ilyen okádáshalomba. Had lássa a normális többség milyen emberekből tevődik össze az ellenzéki moslékhalmaz felszopóbrigádja. Eszébe ne jusson a mandinak kikapcsolni a hozzászólási lehetőséget, mert ezeket végigolvasva, jobb elhatározásra tudja kényszeríteni az embereket a jó helyre szavazás mellett mint ezer plakát vagy nagygyűlés. Az idiotizmus és kretenizmus szépen össze tudja rántani a tábort, van pár százaléknyi mozgósító hatása az ilyen kretén hozzászólásoknak is. Nekik meg szellemi maszturbáció, kielégülés és gőzleeresztő.
nekoashi
2023. február 25. 22:25
Na, erre mar a ballibsik is lepni fognak valamit. Jovo heten Fleto, Tordai, Fegya, Kamu Geli es Vadai is jelentkezik a seregbe onkentesnek! :-))" Ne a fidessnyik-bolsevikokból indulj ki....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!