Blaszfémikus bikinit dobott piacra az Adidas

2022. augusztus 08. 11:33

A márka legújabb kollaborációja kicsapta a biztosítékot a keresztényeknél, a bevont influenszer gyorsan törölte is a szponzorált bejegyzését.

2022. augusztus 08. 11:33
null

A világ talán leghíresebb sportszer- és sportruházat-gyártója, az Adidas nemrég összeállt egy Praying, azaz magyarul Imádkozó nevű amerikai indie márkával, akikkel egy közös cipőt terveznek piacra dobni. A Praying olyan feliratú ruhadarabokkal vált ismertté az elmúlt két évben, mint a trikó, amelyre az van írva, hogy „Majd akkor beszélek Istennel, ha meghalok”, vagy a ruha, amelyre az, hogy „Adjatok pénzt a lányoknak” – írja a 24.hu.

Augusztus 3-án azzal indították el a kampányukat, hogy megnyerték maguknak a világ egyik legnépszerűbb tiktokerét, Addison Rae-t, és lefotózták a Praying egyik legbotrányosabb termékében, a Szentháromság fantázianevű fürdőruhában – amit a fiatal influenszer természetesen az Instagramon is megosztott.

A Szentháromság névre keresztelt termék egy két részből álló fehér bikini, melynek a felsőjére az van ráírva, hogy „Atya” és „Fiú”, míg az alsójára az, hogy „Szentlélek” – így érthető, hogy a hívők kiborultak, mikor megjelent a fotó a közösségi médiában, ahogy az is, hogy később a Praying és Addison Rae is törölte az ominózus bejegyzést.

 

 

Azonban az influenszernek köszönhetően az eddig viszonylag kevesek által ismert indie márka és (az Adidas) Instagramját a problémás poszt eltüntetése ellenére is elárasztották a kritikus hangok: „Ez annyira rossz”, „Ez határozottan istenkáromlás”, „Ez túlmegy minden határon, és rendkívül tiszteletlen!” – idéz fel pár felháborodás szülte kommentet a Highsnobiety divattal foglalkozó portál.

Persze a Praying azóta sem állt le a kritikusok fricskázásával, a fotó feltöltése utáni napon Lukács evangéliumának 23:34-es passzusát osztották meg a közösségi oldalukon, ami így szól: „Atyám! bocsásd meg nékik; mert nem tudják mit cselekesznek.” Egy napja pedig egy kalodába zárt, Szentháromság-bikinit viselő modell képét posztolták ki azzal a szöveggel, hogy „Most már tudom, mit érzett Jeanne d’Arc”. Az Adidas viszont egyelőre nem kommentálta az ügyet.

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2022. augusztus 08. 23:41
Zsidó provokátorok, istenkáromlók, okkultisták, felforgatók, élősködők, kéjfüggők, tévtanítók. 2Pét 2,17. Ezek víztelen kútfők, széltől hányatott fellegek, a kiknek a sötétség homálya van fenntartva örökre. 18. Mert hiábavalóság kevély szavait szólván, testi kívánsággal, bujálkodással elhitetik azokat, a kik valóban elszakadtak a tévelygésben élőktől, 19. Szabadságot ígérvén azoknak, holott ők magok a romlottság szolgái; mert a kit valaki legyőzött, az annak szolgájává lett. 20. Mert ha az Úrnak, a megtartó Jézus Krisztusnak megismerése által a világ fertelmeit elkerülték, de ezekbe ismét belekeveredve legyőzetnek, az ő utolsó állapotjuk gonoszabbá lett az elsőnél. 21. Mert jobb volna rájok nézve, ha meg sem ismerték volna az igazság útját, mint hogy megismervén, elpártoljanak a nekik adott szent parancsolattól. 22. De betelt rajtok az igaz példabeszéd szava: Az eb visszatért a saját okádására, és a megmosódott disznó a sárnak fertőjébe. Tit 1,12. Azt mondta valaki közülök, az ő saját prófétájok: A krétaiak mindig hazugok, gonosz vadak, rest hasak. 13. E bizonyság igaz: annakokáért fedd őket kímélés nélkül, hogy a hitben épek legyenek, 14. Nem ügyelvén zsidó mesékre, és az igazságot megvető emberek parancsolataira. 15. Minden tiszta a tisztáknak: de a megfertőztetetteknek és hitetleneknek semmi sem tiszta; hanem megfertőztetett azoknak mind elméjök, mind lelkiismeretök. 16. Vallják, hogy Istent ismerik, de cselekedeteikkel tagadják, mivelhogy útálatosak és hitetlenek és minden jó cselekedetre méltatlanok.
kistroglodita
2022. augusztus 08. 20:32
Természetesen visszás, hogy a kereszténységgel lehet ilyen játékot játszani, de más vallásokkal vagy az LMBTQ-val, rasszokkal persze nem. Ettől még a hölgy adottságai feledtették velem a bosszússágomat :)
Láncfűrészes Attasé
2022. augusztus 08. 16:49
Szerencse, hogy a KESMA média mentes az ordaskurvulástól, mert az igaz magyaroktól távol áll ám a bulvár! https://www.origo.hu/index.html https://www.borsonline.hu/# A Pestre jó lesz, Cseljabinszkban meg nem nézik, a guggoló ruszki gopnyikoknak teljesen mindegy, hogy mi van valami noname ribanc mellére írva. Nyilván ugyanolyan provokatív gumicsont ez is, mint a kevertfajúzás. "Az a lényeg, hogy beszéljenek róla" na ez az förtelmes marketingelv, amit ütni kéne....
tailor
2022. augusztus 08. 15:16
trikini ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!