Mindennapok Romániában: vizsgázni indult a tanárjelölt, hullarészegen találtak rá az udvaron

2022. július 15. 20:43

Véglegesítő vizsgára indult egy tanárjelölt Botosani megyében, azonban, hogy ne izguljon, megállt a kocsmában egy kis rövidre, amiből nem egy lett és a vizsgáztatók az udvaron érték utol. Nem ment át.

2022. július 15. 20:43
null

A héten zajlottak le Romániában a szokásos pedagógusi véglegesítő vizsgák, azonban szerdán egyvalaki biztosan nem ment át, történetünk főhőse. A beszámolók szerint egy vidéken oktató tanító is hivatalos volt, azonban a teremig nem jutott már el. Útközben, hogy ne izguljon, megállt egy kocsmában, hogy egy rövidtől majd erőt gyűjtve simán megugorja a kötelezőt. Csak rákapott az ital ízére és inkább merevrészegre itta magát. 

Oyan szinten betintázott, hogy el sem jutott a tanfelügyelőség bejáratáig, inkább leült az udvaron egy padra, és mivel volt előtte egy asztal, oda rátette a fejét és szépen elaludt. A vizsgáztatók így találták meg, kihívták rá a mentőket, olyan állapotban volt, de ő nem akart mentőbe szállni, ezért pár perc üvöltözés után inkább hazament. 

Később derült ki, hogy pszichés problémái miatt korábban elutasították a jelentkezését, így semmi keresnivalója nem volt a vizsgán, de ezek szerint erről az apró részletről megfeledkezett az úriember, ami nem olyan nagy csoda.

A címlapkép illusztráció. Kép forrása: COLLANGES / BSIP / BSIP via AFP

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. július 16. 06:27
Sors és országrontó hírek, kérdések közepette a mandiner szóra sem érdemes sok kattintásos felvetése... -hogy valami tanulsága is legyen a felvetésnek, máshol is többnyire alkalmatlanok alkalmatlankodnak, csak rá kell nézni a politikai népbutító pojácákra, vagy a pongyolában pongyolán alkotó média vakolókra...
Trombitás Keresztély
2022. július 16. 01:37
Nem baj. Jöjjön át ide! Itt már képesítés, sőt érettségi nélkül is taníthat, akkora hiány van tanárból. Persze csak ha nem bánja, hogy éhbérért kell neki dolgozni. Ja, hogy annyira azért nem rúgott be?
MP-MDE
2022. július 15. 21:40
Istenem, esendőek vagyunk. Nagy volt a parázás, az ellenszer kicsit több lett. Teljesen életszerű történet.
A közösség tagjaként
2022. július 15. 21:24
Ez nem egy átlagos közlekedési baleset. Ez a részeg hajtóval hazanavigáló lovas szekérről szóló vicc megelevenedve, ráadásképp pár szürreális elemmel. Nem is tennénk hozzá semmit, a felvétel magáért beszél. Cioroboreni, Romania - X Files https://www.vezess.hu/vezetunk/2018/11/12/a-reszegseg-elkepzelhetetlen-szintjet-videoztak-le-romaniaban/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!