Zelenszkij átadta az uniós csatlakozási dokumentumokat

2022. április 18. 18:31

„Ukrajna népe egységesen az Európai Unió részévé akar válni” – írta az elnök közösségi oldalán.

2022. április 18. 18:31
null

Az ukrán elnök hétfő délután közzétett egy videót arról, hogy

átadja az uniós csatlakozáshoz szükséges iratokat

 az Európai Unió ukrajnai nagykövetének, Matti Maasikasnak.

Az ukrán elnöki hivatal napközben számolt be arról, hogy az ukrán fél kitöltötte a csatlakozáshoz szükséges iratokat. Volodimir Zelenszkij most ezeket adta át az uniós nagykövetnek.

Ukrajna népe egységesen az Európai Unió részévé akar válni.

Biztosak vagyunk benne, hogy sikerülni fog – írta bejegyzése mellé Volodimir Zelenszkij.

Nyitókép:  MTI

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2022. április 19. 15:24
Sajnos a magyar kormány az elsők között szavazta meg az ukránok gyorsított eljárásban történő felvételét az EU-ba. Legalább várhattak volna addig., amíg az utolsó eu-s ország is megszavazza azt, figyelembe véve, hogy Ukrajnában a kárpátaljai magyarság szenvedte meg a legjobban a kisebbségi jogok elnyomását. Csak remélni lehet, hogy az ukránok részéről a háború kitörése után velünk szemben történt viselkedési normák megsértése miatt a kormány megvétózza Ukrajna gyorsított beléptetését az EU-ba. Pl a fenyegetőzésük miatt, hogy két óra alatt Balatonig támadják le Magyarországot. Ebben a magyar nyelvű videóban benne van, mi várható, ha az ukránokkal nem bánik az EU óvatosabban. Európa ukránosítás-ez a céljuk a videó 8. perctől érdemes figyelni! https://www.youtube.com/watch?v=x_TFYuJO3vQ
Selamat
2022. április 19. 11:33
"Zelenszkij átadta az uniós csatlakozási dokumentumokat" Hogy ebből a saját maguk létrehozta baromságból hogy fog az EU vezetése arcvesztés nélkül kiszállni, meg pláne úgy, hogy pl a szerbeket, meg velük együtt egy csomó más országot nem fordítanak maguk ellen, azt egyelőre elképzelni sem tudom. De azt tudom, hogy szégyenszemre aki ennyire felelőtlen, ennyire nem ért a vezetéshez, az csak az európaidenemjóunióban juthat vezető szerephez. Igaz, ott van még Biden is..
Felhasználo74
2022. április 19. 10:41
Kezdődhet az akta tologatás nevű játék :)
Dezsőke
2022. április 19. 07:59
Unio
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!