„Igent mondtam az életre!” 20 évesek az ötös ikrek!

2017. március 22. 15:37

Amikor a 28 éves Susan Thomsonnál az orvosi vizsgálat megállapította, hogy egyszerre ötös ikrei lesznek, az orvosok azt javasolták, néhányat vetessen el a magzatokból.

2017. március 22. 15:37
28 évesen, amikor szembesültek a ténnyel, hogy öt gyermeket várok egyszerre, az orvosok egyből a szelektív redukciót javasolták. Ez azt jelenti, hogy az ötből kettőt, de inkább hármat abortálni akartak. Hónapokig nem hagytak békén, de  a férjemmel úgy döntöttünk, hogy ha Isten ennyit szánt nekünk, akkor nincs jogunk ítélkezni, és nem fogjuk megölni őket. Hála neki, egészséges gyermekeket hoztam a világra. Az érettségi után hárman a hadseregbe vonultak, hogy szolgálják a hazájukat, ketten pedig az egészségügy területén helyezkedtek el. Én annak idején úgy döntöttem, hogy megvédem az életüket, most ők teszik ugyanezt másokkal!” 
 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. május 28. 15:18
Jó arcúak!
Morgen
2017. március 31. 22:24
A jó Isten áldja meg ezt a szülőpárt és a gyönyörű gyermekeiket!
Autofocus
2017. március 25. 19:46
Ugyan már. 20 évvel ezelőtt bőven ott volt a szülészet a fejlett világban hogy egy ötösiker terhességet és szülést simán le tudtak vezetni. Hogy a rossebbe képzelték? Hogy majd véletlenszerűen kijelöli az anya hogy melyik magzatát pusztítsák el? Idióták. Milyen orvos az ilyen??? Hogy gondolhatta komolyan???
bdi
2017. március 25. 19:46
Kockáztatott, és nyert. De el veszíthette volna akár mind az ötöt is, de arról nem írnának cikket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!