Orbán: Dolgoznunk kell, ha élni akarunk, és akarunk élni, tehát dolgozni fogunk

2014. október 04. 14:27

A miniszterelnök Kós Károlyt idézve avatta fel az új református szakképző iskolát Kolozsváron.

2014. október 04. 14:27

„25 éves építkezés után elmondhatjuk, Magyarország és a magyar nemzet újra egymásra talált. Egyetlen magyarról sem mondunk le, és minden magyarért kiállunk. Hiszem, hogy Kós Károly 1921-es iránymutatása ma is helytálló: dolgoznunk kell, ha élni akarunk, és akarunk élni, tehát dolgozni fogunk!” – mondta pénteken Orbán Viktor Kolozsváron, a Szász Domokosról elnevezett szakképző intézmény avatásán, ahol Kató Béla erdélyi református püspökkel közösen vágták át a szalagot.

Orbán szerint a szakiskolában lelkiismeretes munkát végző diákok könnyebben fognak bekapcsolódni a világ vérkeringésébe a maguk szakmájában, mint az értelmiségiek.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
potyka
2015. június 08. 01:35
A hazug anyja picsájába 175cm magas! Alig feljebb mint a vállamig ér, pedig én sem vagyok két méter magas. :DDDD Még a testmagasságáról is hazudnak, pedig nem az a igazi baj vele, sokkal inkább az, hogy egy kretén hülye! :DDDDDDD
potyka
2015. február 25. 14:02
Államférfi egy ilyen degenerált tahó neked? Milyen lehet a párod? (persze ha van) :DDDDDDD
potyka
2014. december 23. 03:22
Ennek a felcsúti tahó baromnak mikor pisál közben zsebében van a keze? :DDDDD
potyka
2014. december 23. 03:21
Kurva beszél jámborságról, strici pedig tisztességről, az jut az eszembe erről a tahó hülyéről! :DDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!